P-Sign portaal profielen

De aluminium profielen van POL Heteren zijn voor verschillende soorten portaalbord opstellingen te gebruiken. De profielen worden veel als bewegwijzeringsportaal en entreeportaal gebruikt. Daarnaast is het kombord een bekende toepassing. Deze welkomborden of komgrensborden vallen onder de verkeersbordportalen. We verkopen dus complete portalen in allerlei uitvoeringen. Maar signbedrijven kunnen ook bij ons terecht voor losse profielen en montagemateriaal waarmee zelf bewegwijzering of entreeportalen zijn te maken. Hieronder meer informatie over onze P-Sign profielen.

Hoe wordt aluminium P-sign profiel gemaakt?

POL Heteren beschikt over een groot aantal eigen matrijzen. Onze aluminium leverancier trekt de gesmolten aluminium massa door de matrijs heen. Het gehele proces is volledig geautomatiseerd en vindt plaats op een Europese productielocatie. Er vindt een grondige eindcontrole plaatst waardoor we altijd zeker zijn van een constante kwaliteit binnen de gestelde toleranties.

De profielen worden op lengte van 600 cm bij ons aangeleverd. Vervolgens wordt het brut aluminium profiel gepoedercoat. De hoge kwaliteit poedercoating is in iedere gewenste RAL kleur beschikbaar.

Duurzame aluminium profielen

Onze gepoedercoate aluminium profielen zijn Cradle to Cradle bronze gecertificeerd. Hiermee zijn onze profielen dus een duurzame en bewuste keuze! Na gebruik kunnen de aluminium profielen weer volledig worden hergebruikt. Het aluminium is als het wordt gesmolten weer te gebruiken voor hoogwaardige andere toepassingen. Meer weten over de Cradle to Cradle certificering van onze P-sign profielen? In dit nieuwsitem leest u er meer over.

Stel uw entreeportaal samen uit ons portaalprofiel

De uitstraling van de entree naar uw bedrijf of terrein verfraaien? Met een mooi portaal in eigen huisstijl bereikt u dat zeker! Een entreeportaal verwelkomt uw bezoekers en laat hen weten dat ze op de goede plek zijn aangekomen. Passanten zien uw portaalopstelling en maken zo kennis met uw bedrijf of instelling.

Welke soorten portaal profiel verkoopt POL?

Er zijn meerdere soorten profielen. We hebben ronde buisprofielen, vierkante profielen en zelfs een druppelvormig aluminium profiel. We leveren ons profiel voor zowel vaste systemen als systemen waarbij de staander open te klappen is. Dit zogenaamde klapprofiel is erg praktisch als er af en toe een ander tekstpaneel moet worden geplaatst. Bij een gemeentelijke herindeling hebben we meerdere keren handig gebruik gemaakt van de mogelijkheid om de komgrensborden eenvoudig te kunnen verwisselen. Ook bij verwijzingen op een industrieterrein is het erg makkelijk als tekstpanelen aangepast of bijgeplaatst kunnen worden.

Profiel voor een portaalbord kopen of advies nodig?

Bent u op zoek naar aluminium profielen om een portaalbord mee te maken of wilt u een complete oplossing zoals een entreeportaal, welkombord of bewegwijzeringsportaal? Dan bent u bij POL Heteren aan het juiste adres. Onze adviseurs helpen u graag verder!