Wegmarkeringen

Op zoek naar wegmarkeringen? Bij POL Heteren kunt u terecht voor diverse soorten wegmarkeringen. Kies uit permanente of tijdelijke wegmarkeringen, voor iedere toepassing kunt u bij ons terecht. Breng eenvoudig belijningen, pictogrammen of teksten aan op een wegdek met onze markeringen. Benieuwd naar alle soorten? Bekijk dan ons ruime assortiment hieronder.

Producten 1-12 van 72

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 72

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Wegmarkering voor scholen

De wegmarkeringen kunnen gebruikt worden voor diverse toepassingen, waaronder voor school omgevingen. De markeringen van Decomark kunnen worden gebruikt voor spel en recreatie op schoolpleinen of openbare speelplaatsen. Kies bijvoorbeeld uit een hinkelbaan of een spelbord voor op uw schoolplein. De markeringen zijn duurzaam, kleurrijk en op alle vaste gronden aan te brengen.

Thermoplast wegmarkeringen

Wanneer u wegmarkeringen zoekt met een lange levensduur, bekijk dan onze wegmarkeringen van Premark. Deze markeringen zijn gebruiksklaar en voorgevormd voor zodat het eenvoudig aangebracht kan worden op het wegdek. Ze kunnen door één persoon worden aangebracht waardoor dit veel manuren kan schelen.

Het materiaal is thermoplastisch en heeft een langere levensduur dan wegenverf. De Premark markeringen gaan 6 tot 8 keer langer mee dan wegenverf. Het materiaal is slijtvast en benzine, vorst en dooizouten. Ook zijn de thermoplastische wegmarkeringen goed zichtbaar in het donker. De glasparels in de markering garanderen optimale lichtweerkaatsing.   

Wegmarkering aanbrengen

De wegmarkering kan eenvoudig worden aangebracht, ongeacht het winter of zomer is. Bekijk hieronder hoe u de thermoplastische wegmarkering kunt aanbrengen:

  1. Gebruik altijd eerst een primer wanneer op beton, oud asfalt of klinkers wordt gewerkt
  2. Zorg dat het wegdek droog is voordat u de markering aanbrengt
  3. Gebruik een gasbrander wanneer het wegdek toch vochtig is
  4. Haal de klant en klare wegmarkering uit de verpakking.
  5. Breng de markering eenvoudig aan op het wegdek aan.

Tijdelijke wegmarkeringen

Bent u op zoek naar tijdelijke wegmarkeringen? Kies dan voor de markeringstape van POL Heteren. U kunt kiezen uit een gele kleur of een witte kleur en ook uit verschillende afmetingen. 

De witte markeringstape is speciaal ontwikkeld voor toepassingen op snelwegen en andere wegen waar superieure veiligheid en ongeëvenaarde duurzaamheid nodig zijn, ook bij een nat wegdek. De tape biedt zowel overdag als 's nachts helderheid, reflecterend vermogen, stroefheid en een duurzame witheid. De gele markeringstype heeft een hoog reflecterend vermogen onder droge omstandigheden. U kunt de tijdelijke wegmarkering eenvoudig verwijderen wanneer dit nodig is. 

Bent u op zoek naar andere verkeersmaterialen? Bekijk dan ons assortiment aan overige verkeersmaterialen

Advies over wegmarkeringen

Wanneer u advies nodig heeft over wegmarkeringen, kunt u terecht bij POL Heteren. Wij helpen u graag met vragen over de verschillende soorten, het aanbrengen en overige vragen. Neem contact met ons op en wij zullen u zo spoedig mogelijk helpen.