Schrikhekplanken

Schrikhekplanken attenderen weggebruikers op gevaarlijke situaties. De officiële RVV categorie is de BB-serie. Wij leveren de bekende rood/wit geblokte uitvoering (BB16) en de uitvoering met pijlen in twee richtingen (BB17) of pijlen in één richting (BB18). Onze schrikhekplanken zijn leverbaar in een aluminium of kunststof profiel, variërend in lengten van 1000 tot 6000 mm. Elke plank is voorzien van Klasse 3 retroreflecterende folie en wordt altijd geleverd inclusief eindkappen. Daarnaast zijn ook alle bevestigingsmaterialen in onze webshop te vinden, zoals buispalen, recycling palen en klembeugels. POL Heteren heeft het grootste assortiment schrikhekplanken in de markt. Alle schrikhekplanken worden snel geleverd door onze ruime voorraad en eigen transport.Aluminium of kunststof schrikhekplanken

1-sleuf profiel

Een sterk aluminium kokerprofiel met aan de achterzijde één sleuf waar eenvoudig een klembeugel of slotbout inschuift. Dit levert niet alleen voordeel op bij het monteren van de plank, maar bespaart ook kosten door vermindering van het aantal benodigde klembeugels. De ‘veer en groef’ planken zijn naadloos boven elkaar te monteren en daarom ook geschikt voor grote tekst- of reclameborden. Let op! Dit profiel is niet om te draaien, de pijlrichting (model BB18) moet vooraf worden bepaald.

1-sleufprofiel schrikhekplank 1-sleufprofiel schrikhekplank

Omgezet profiel

Een aluminium profiel met omgezette rand, ook wel C-profiel genoemd. Deze schrikhekplank wordt op dezelfde wijze als een verkeersbord gemonteerd. Op vandalisme gevoelige locaties is de schrikhekplank met diefstalbeveiligde klembeugels te monteren. Door het omgezette profiel is deze plank niet dubbelzijdig uit te voeren. De retroreflecterende Klasse 3 folie kan alleen aan de voorzijde worden aangebracht. Omgezet profiel is een goedkoper alternatief voor kokerprofiel schrikhekplanken.

Omgezet profiel schrikhekplank Omgezet profiel schrikhekplank

Kokerprofiel

Een aluminium kokerprofiel met drie verstevigingskamers. De schrikhekplank heeft hierdoor een hoge sterkte en is minder gevoelig voor vandalisme. Een groot verschil ten opzichte van de andere profielen is de mogelijkheid van zijdelingse bevestiging, waardoor de plank dubbelzijdig is uit te voeren. Door middel van buisbeugels wordt de plank ‘tussen’ de buispalen gemonteerd, waardoor de folie aan beide zijden volledig zichtbaar is. Op deze manier kunnen eenvoudig sluishekken worden gecreëerd.


Kunststof profiel

Een sterk en duurzaam kunststof kokerprofiel met zes verstevigingskamers. Montage door middel van slotbouten en recycling palen creëert een duurzame oplossing. Door de vormgeving, rond van boven, hol van onderen, zijn de planken in elkaar te stapelen. Dit bespaart ruimte en voorkomt beschadigingen. Deze schrikhekplank is dubbelzijdig uit te voeren en wordt geleverd inclusief kunststof eindkappen. Let op! Dit profiel is niet om te draaien, de pijlrichting (model BB18) moet vooraf worden bepaald.