Verkeerseilanden

Verkeerseilanden zijn een belangrijk onderdeel van het veilig houden van wegen voor zowel voetgangers als automobilisten. Een verkeerseiland kan bestuurders helpen hun snelheid te beheersen, een veilige afstand tot andere voertuigen aan te houden en aan de goede kant van de weg te blijven. Bij POL Heteren kunt u terecht voor diverse verkeerseilanden voor meerdere toepassingen. Bekijk hieronder ons volledige assortiment.

Producten 1-12 van 24

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 24

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Verkeerseiland beton

De verkeerseilanden zijn verkrijgbaar in meerdere materialen: beton of rubbergranulaat. Het voordeel van beton is dat het materiaal erg stevig en slijtvast is. Hierdoor het materiaal ook minder onderhoud nodig. Een ander voordeel van een betonnen verkeerseiland is dat het snel plaatsbaar is. De elementen van het eiland zijn snel te plaatsen en te verwijderen waardoor deze uitermate geschikt zijn voor zowel permanente als tijdelijke verkeerssituaties.

Bent u op zoek naar een verkeerseiland dat stootkrachten beter absorbeert? Kies dan voor een verkeerseiland van rubbergranulaat. Dit hoogwaardige rubber wordt gemaakt van gerecyclede autobanden. Het materiaal is erg duurzaam en ook bestand tegen chemische en bacteriële invloeden. 

Verkeerseiland kopen

De verkeerseiland van POL Heteren kunt u gemakkelijk bestellen in onze webshop. Door onze hoge voorraad en eigen transport kunnen wij u een snelle levering garanderen. Bekijk altijd de levertijden bij het betreffende product voor de meest actuele informatie. 

Een verkeerseiland is een goed middel om de verkeersveiligheid te vergroten. U kunt het eiland bijvoorbeeld gebruiken om wegversmallingen te creëren. Hierdoor moeten weggebruikers zich vaker inhouden om tegemoetkomend verkeer voorrang te verlenen, waardoor de gemiddelde snelheid drastisch wordt verlaagd.

U kunt het verkeerseiland gebruiken voor diverse toepassingen:

  • Middengeleider
  • Oversteekplaats
  • Snelheidsremming
  • Obstakelvorming
  • Verkeersgeleiding
  • Rijbaansplitsing
  • Beveiliging

Straatjuweel kopen

Wanneer u op zoek bent naar een straatjuweel om verkeerssituaties te verbeteren, dan bent u bij POL Heteren ook aan het juiste adres. Een straatjuweel is een halfrond element gemaakt van gewapend beton. Door de reflecterende band wordt de zichtbaarheid van het element vergroot, zowel in het donker als overdag. Ook is het element voorzien van drie solar LED reflectoren. 

Het straatjuweel kan worden gebruikt voor meerdere toepassingen, zoals: wegversmallingen, bussluizen, asverschuivingen en middeneilanden. Ook is het element in te zetten als snelheidsremmer in bochten, om bepaalde oversteek situaties te verduidelijken of als rustpunt in een smalle straat. Wilt u het straatjuweel meer laten opvallen? Dan kunt er eenvoudig een vaste of flexibele verkeerszuil op monteren. 

Advies over verkeerseilanden

Wij helpen u ook graag met de plaatsing en montage van de verkeerseilanden. Onze Servicedienste Wegbeheer is gespecialiseerd in montage van verkeerseilanden en straatjuwelen.

Voor een gedegen advies komen onze adviseurs graag uw situatie ter plekke beoordelen. Neem contact met ons op en dan bespreken we graag samen de mogelijkheden.