Asbaktegels

Asbaktegels online kopen

Wilt u asbaktegels plaatsen om sigarettenpeuken op te kunnen vangen. POL Heteren heeft een ruim assortiment asbaktegels die geschikt zijn voor verschillende soorten omgevingen zoals trottoirs, ingangen van parken, winkelcentra, scholen en stations. Een asbaktegel is het juiste hulpmiddel in de strijd tegen het kleine zwerfafval zoals kauwgom en sigarettenpeuken. Mensen gooien makkelijk hun rommel op straat, maar met een asbaktegel blijft het straatbeeld schoon. POL Heteren is een familiebedrijf waar het leveren van kwaliteitsproducten en een uitstekende service hoog in het vaandel staan. Onze asbaktegels zijn gemaakt van duurzame materialen en zijn weerbestendig. In onze webshop vindt u een overzicht van de asbaktegels die wij aanbieden. Bij elke asbaktegel vindt u een uitgebreide specificatie. Al onze asbaktegels zijn voorzien van een slimme constructie waardoor de peuken veilig worden opgevangen en er geen rook en geur vrijkomt. U kunt bij ons ook terecht voor het toebehoren zoals een speciale sleutel om de peukentegel makkelijk te legen. Kiest u voor een klassiek ontwerp of een moderne uitvoering? Aan u de keuze! Heeft u speciale wensen? Wij bieden maatwerkoplossingen als u op zoek bent naar een specifiek ontwerp of een uitvoering in uw eigen huisstijl. Neem gerust contact met ons op!

12 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

12 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Snelle levering van asbaktegels

Wij beschikken over een hoge voorraad zodat we snel kunnen leveren. Met ons eigen transport brengen we uw producten snel op de door u gewenste locatie. POL Heteren opende 55 jaar geleden haar deuren en beschikt over jarenlange ervaring en expertise op het gebied van afvalbeheer. Of u nu op zoek bent naar een specifieke asbaktegel of een volledig afvalbeheerplan voor uw bedrijf of gemeente, wij denken graag met u mee! Wij geven u graag deskundig advies over de meest geschikte oplossing voor uw specifieke situatie. Zo nodig kunnen wij ook de installatie en het onderhoud voor u verzorgen.

Eenvoudige lediging van asbaktegels

Asbaktegels zijn eenvoudig te legen. Het gepatenteerde systeem zorgt ervoor dat met slechts één handeling de binnenbak wordt uitgenomen en meteen wordt geleegd. Het plaatsen van de asbaktegel is eenvoudig. De geperforeerde binnenbak zorgt voor een goede afwatering. Een schone en veilige omgeving draagt bij aan een positieve uitstraling van uw bedrijf of gemeente. Voor alles op het gebied van verkeer en veiligheid bent u bij POL Heteren aan het juiste adres! Bekijkt u onze producten liever in een catalogus? Vraag onze gratis 600 pagina's dikke catalogus aan. Laat u inspireren door onze mooie producten. Wij staan graag voor u klaar!