Sluishekken

Bent u op zoek naar een sluishek? Bekijk dan het ruime assortiment van POL Heteren. De sluishekken zijn ideaal voor het weren van ongewenst verkeer. Met de hekken zorgt u ervoor dat alleen gewenste weggebruikers, zoals fietsers en voetgangers, de doorgang kunnen passeren. De sluishekken van POL Heteren zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen, waaronder als fietssluis en voetgangerssluis. Bekijk ons ruime assortiment hieronder.

Producten 1-12 van 133

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 133

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Sluishekken van POL Heteren

De sluishekken zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen zoals: vast, uitneembaar en draaibaar. Bij de uitneembare palen kan worden gekozen tussen het standaard driekantslot of een cilinderslot. Het voordeel van een driekantslot is dat hulpdiensten vaak in het bezit zijn van de benodigde driekantsleutel. Zo kunnen zij de hekken eenvoudig ontgrendelen bij noodsituaties. Na ontgrendeling van het slot kan de uitneembare paal uit de bodemhuls gehaald worden en samen met de dwarsbomen worden weggedraaid.  

De verticale palen van de draaibare sluishekken zijn voorzien van scharnieren. Deze sluishekken kunnen extra opvallend worden gemaakt door middel van het monteren van aluminium schrikhekplanken: geblokt of met een pijlmotief. 

Fietssluis

Ook voor fietssluizen kunt u terecht bij POL Heteren. De fietssluizen zijn indien gewenst ook uitneembaar leverbaar en hierdoor geschikt voor iedere verkeerssituatie. Een deel van onze sluizen is gemaakt van gerecycled zwarte kunststof en zijn voorzien van reflectoren. Hierdoor vallen ze goed op in het donker en voorkomen ze gevaarlijke situaties. Uitneembare fietssluizen worden bij POL Heteren standaard geleverd met een haaksleutel om de sluizen te ontgrendelen. Ook is de betonfundatie bij dit type sluis standaard inbegrepen. 

Voetgangerssluis

Wanneer u op zoek bent naar een voetgangerssluis, dan raden wij u aan om te kiezen voor een vast sluishek. De vaste sluishekken zijn ideaal om ongewenst verkeer tegen te houden en voetgangers door te laten. Door middel van grondpotten zijn de sluishekken eenvoudig te plaatsen en ook nog eens eenvoudig te verwijderen als nodig is. De hekken zijn leverbaar in diverse aluminum systemen.

Advies over een sluishekken

Wilt u graag advies over sluishekken? Bij POL Heteren kunt u terecht met al uw vragen. Wij voorzien u van advies over onder andere montage en plaatsing. Neem contact met ons op en dan zullen wij u zo spoedig mogelijk helpen.