Fietsbeugels

Nederland is het land van de fietsen. Bijna overal waar je komt, kom je ze wel ergens tegen. Het is erg belangrijk dat de fietsen niet zomaar overal worden neergezet, maar dat er een plaats wordt gecreëerd waar dit kan. Fietsbeugels bieden fietsers een efficiënte en handige manier om hun fiets veilig op slot te zetten wanneer ze hun bestemming bereiken. Bovendien kunnen fietsbeugels op vrijwel elk oppervlak worden geïnstalleerd en zijn ze verkrijgbaar in verschillende maten en vormen, zodat ze op elk type fiets passen. Benieuwd naar alle fietsbeugels? Bekijk ons ruime assortiment hieronder.

Producten 1-12 van 32

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 32

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Fietsaanleunbeugel van POL Heteren

De fietsaanleunbeugel van POL Heteren is gemaakt van geslepen roestvrij staal, wat zorgt voor een robuuste en luxe uitstraling. Ze zijn beschikbaar met maar ook zonder tussenbuis. De tussenbuis zorgt ervoor dat fietsen eenvoudig tegen de beugel geplaatst kunnen worden. 

U kunt ervoor kiezen om een fietsbeugel aan te schaffen met of zonder voetplaten. De fietsaanleunbeugel met voetplaat kan eenvoudig op het wegdek worden gemonteerd. Wanneer u kiest voor de fietsbeugel zonder voetplaat, dan kan deze op een andere eenvoudige manier worden geplaatst. Met behulp van een grondpot kan de fietsbeugel gemakkelijk worden ingestort. 

Fietsaanleunbeugel kopen

Bij POL Heteren kunt u eenvoudig fietsaanleunbeugels kopen. Dankzij onze hoge voorraad en eigen transport, heeft u de fietsbeugels erg snel op uw gewenste locatie. De fietsbeugels zorgen ervoor dat fietsen beter beschermd zijn tegen diefstal, wanneer de fietsen met een hangslot aan de beugels bevestigd worden. U kunt ze in diverse kleuren en uitvoeringen kopen. Voor optimale zichtbaarheid is het mogelijk om de fietsaanleunbeugels geheel wit te poedercoaten en te voorzien van rode reflecterende banden. 

Fietsenrek met beugel

Een fietsenrek met beugel is ontworpen om een fiets veilig op zijn plaats te houden en tegelijkertijd gemakkelijk te verwijderen of terug te plaatsen. De beugels zijn gemaakt van verzinkt staal en hebben een reeks openingen waar de fietsen in geplaatst kunnen worden. Dit zorgt ervoor dat de fietsen niet verschuiven of omvallen. Het maakt het ook mogelijk om meer dan één fiets naast elkaar te parkeren zonder bang te hoeven zijn dat ze tegen elkaar botsen of verstrikt raken.

Ook zijn de fietsrekken met beugel ruimtebesparend, doordat de fietsen afwisselend laag of hoog geplaatst worden. Voor verankering zijn de fietsrekken voorzien van boorgaten. Hierdoor kunnen er meerdere rekken naast elkaar geplaatst worden, door ze aan elkaar vast te schroeven. De fietsen kunnen aan één of twee zijden worden geplaatst. 

Advies over fietsbeugels

U kunt bij ons terecht met al uw vragen over fietsbeugels. Wij helpen u graag met vragen over de plaatsing of als u advies nodig heeft over het type fietsbeugel. Neem contact met ons op en wij zullen u zo spoedig mogelijk benaderen.