Entreeborden en entreeportalen

Een entreebord of entreeportaal is het type bord dat bij de ingang van een bedrijfsgebouw, recreatiepark of industrie wordt geplaatst om bezoekers te informeren over de naam, het logo en eventuele andere relevante informatie van het bedrijf. Entreeborden kunnen verschillende vormen hebben. De entreeborden en entreeportalen van POL Heteren te verkrijgen in verschillende materialen, zoals aluminium, kunststof, hout of een combinatie van materialen. Hieronder een opsomming van de verschillende varianten entreeborden die we voeren.

De functie van een mooi entreebord of entreeportaal

Entreeborden dienen verschillende doelen voor uw bedrijf, instelling of organisatie. Ze kunnen bijdragen aan de herkenbaarheid en uitstraling van uw bedrijf of organisatie. Hiermee biedt u uw bezoeker(s) een goede eerste indruk. Ze kunnen ook dienen als bewegwijzering, zodat bezoekers makkelijk de weg kunnen vinden naar de juiste ingang, receptie of afdeling. Daarnaast kunnen ze worden gebruikt om de veiligheid op uw terrein te bevorderen. Denk bijvoorbeeld aan een verwijzing naar de parkeergelegenheid of andere zaken die de verkeersstromen in goede banen kunnen leiden. Een entreebord of -portaal kan ook worden voorzien van pictogrammen die aangeven welke snelheid er op het terrein maximaal mag worden gereden of  welke persoonlijke beschermingsmiddelen er verplicht gedragen moeten worden.

Het visitekaartje van uw bedrijf of organisatie

Entreeborden en entreeportalen zijn een belangrijk onderdeel van de communicatie en presentatie van uw bedrijf of organisatie. Het is dus belangrijk goed na te denken over een pakkend ontwerp en juiste plaatsing van uw entreebord of entreeportaal. Een goed entreebord sluit aan bij de huisstijl en de uitstraling van uw bedrijf of organisatie. Ook moet er nagedacht worden over de leesbaarheid van het bord afgezet tegen de afstand van de openbare weg. Zowel het gekozen lettergrootte als de goede en zichtbare plaatsing zijn belangrijk voor zowel uw bezoekers als voor passanten.

 

Levensduur van een entreebord

Een goed entreebord is bestand tegen weersinvloeden en is bij voorkeur zo geconstrueerd dat het bord zo vandalismebestendig mogelijk is. Bij POL Heteren gebruiken we de beste 3M printfolies en beschermende laminaten. Hierdoor is de levensduur van onze tekstpanelen, afhankelijk van de gekozen kwaliteit folie, tot twintig jaar aflopend gegarandeerd.

Naast de materiaalkeuze van het entreeportaal is onderhoud ook belangrijk. Als een entreeportaal jaarlijks wordt afgenomen met water of een sopje en een zachte borstel of doek wordt voorkomen dat groene aanslag of ander vuil kan gaan aankoeken.

Verlichte entreeborden 

Er is keuze uit verlichte of onverlichte entreeborden. De keuze voor al dan niet verlichte entreeborden is afhankelijk van de wens van het bedrijf / de organisatie of de zichtbaarheid van het bord ook in het donker belangrijk is. Voor verlichte entreeborden zijn twee mogelijke opties. Er zijn intern verlichte borden of borden die worden aangestraald door LED lampen. Deze LED lampen kunnen vanaf een lage positie naar boven gericht stralen. Een andere optie is dat LED lampen middels afstandshouders en een verstelbaar armatuur op het entreeportaal worden geplaatst en de tekst/logo op deze manier verlichten.

Uw eigen maatwerk entreeportaal of entreebord?

POL Heteren is gespecialiseerd in het in eigen beheer maken en plaatsen van entreeborden en -portalen. We beschikken over een ontwerp en DTP afdeling die samen met onze verkoopadviseurs graag een mooi voorstel voor u verzorgen (inclusief getekend voorbeeld). Onze technische dienst verwezenlijkt uw unieke entreebord en de afdeling belettering verzorgt de benodigde prints of teksten.  Tot slot kunt u onze afdeling Servicedienst wegbeheer gebruiken voor het professioneel plaatsen van uw entreeportaal. Ook op zoek naar een entreebord in eigen huisstijl? We helpen u graag verder!

 

Entreeportaal: visitekaartje van uw bedrijf

Een entreeportaal of entreebord is het visitekaartje van uw bedrijf of organisatie. Een entreeportaal wordt bij de ingang van een bedrijfsgebouw, recreatiepark of iets dergelijks geplaatst om bezoekers te informeren. POL Heteren is dé leverancier van entreeborden. Deze zijn te verkrijgen in verschillende vormen en materialen. Kiest u voor een aluminium entreebord, een houten entreebord of een ovalen zuil? Een entreeportaal of entreebord kan bijdragen aan de herkenbaarheid van uw bedrijf of organisatie. Uw bezoekers krijgen direct een goede eerste indruk. Een entreeportaal kan ook dienen als bewegwijzering. Daarnaast kunnen entreeportalen worden gebruikt om de veiligheid op uw terrein te bevorderen.

Het is belangrijk om goed na te denken over een pakkend ontwerp en de juiste plaatsing van uw entreebord of entreeportaal. Het moet aansluiten bij de huisstijl en de uitstraling van uw organisatie. Ook moet er worden nagedacht over de leesbaarheid van het bord. Zowel de gekozen lettergrootte als goede en zichtbare plaatsing zijn belangrijk voor zowel uw bezoekers als passanten. Als u vragen heeft over de entreeborden of entreeportalen kunt u te allen tijde contact met ons opnemen. POL Heteren is een familiebedrijf dat al 55 jaar bestaat. Met onze ervaring en expertise kunnen we u deskundig adviseren. Wij bieden maatwerkoplossingen!

Levensduur van een entreeportaal

Een goed entreebord is bestand tegen alle weersinvloeden en is ook zoveel mogelijk vandalismebestendig. Wij gebruiken de beste 3M printfolies en beschermende laminaten. Hierdoor is de levensduur van onze tekstpanelen, afhankelijk van de gekozen kwaliteit folie, tot twintig jaar aflopend gegarandeerd. Ook het onderhoud van een entreebord is belangrijk. Als u jaarlijks met een sopje en een zachte borstel of doek het entreebord schoonmaakt dan blijft het bord mooi. Vuil krijgt geen kans om aan te koeken.

Wilt u verlicht entreebord? Dat is mogelijk! U kunt kiezen uit twee opties. Er zijn intern verlichte borden of borden die worden aangestraald door LED lampen. Aan u de keuze!

Eigen maatwerk entreeportaal

POL Heteren is gespecialiseerd in het in eigen beheer maken en plaatsen van entreeborden en -portalen. We beschikken over een ontwerp en DTP afdeling die samen met onze verkoopadviseurs graag een mooi voorstel voor u verzorgen. Onze technische dienst verwezenlijkt uw unieke entreebord en de afdeling belettering verzorgt de benodigde prints of teksten. Onze afdeling Servicedienst wegbeheer plaatst het bord graag voor u. Voor een entreeportaal in eigen huisstijl bent u bij POL Heteren aan het juiste adres! Wij bieden alles op het gebied van verkeer en veiligheid.