Rijbaangeleiding

Op zoek naar rijbaangeleiding? Bekijk het ruime assortiment van POL. U kunt bij ons terecht voor diverse bermpalen, reflectoren, containermarkeringen en veel meer. Bermpalen, ook wel bermplanken of reflectorpalen genoemd,  markeren  de berm langs de rijbaan. De bermpalen zijn uitgevoerd in kunststof of gerecycled materiaal en voorzien van reflectoren; één rode en één witte reflector. De reflectoren zijn vervaardigd uit zelfklevende retro-reflecterende folie (klasse III) of gemaakt van hard kunststof, zogenaamde glasreflectoren. 

Producten 1-12 van 59

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 59

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Bermpalen kopen

Bermpalen of reflectorpalen zijn leverbaar in diverse uitvoeringen. Een bekende uitvoering is de bermplank Harpoen, met een  robuustere uitstraling. Daarnaast zijn er ook bermpalen van gerecycled materiaal. Voor alle bermpalen zijn er diverse toebehoren leverbaar. Bijvoorbeeld verschillende typen wildspiegels, wildreflectoren en voetjes om de bermpalen op verharding te plaatsen. 

Een handig product bij het plaatsen van bermpalen is de anti-onkruidtegel, die speciaal is ontwikkeld om maaiwerkzaamheden in de berm te vergemakkelijken. De reflectorpaal wordt in deze anti-onkruidtegel geplaatst, waardoor er direct om de bermpalen heen geen gras of onkruid meer kan groeien. Niet alleen maakt dit het maaiwerk  eenvoudiger, maar  de palen  worden ook niet meer  aangereden bij het maaien. Zo zorgt de anti-onkruidtegel ervoor dat de bermpalen recht blijven staan. Met als gevolg minder werk voor de wegbeheerder, die ze niet meer recht hoeft te zetten. Het gebruik van anti-onkruidtegels bespaart tijd en geld.

Kunststof bermpalen

Een veelgebruikte bermpaal is de flexibele Flex-V, die is gemaakt van buigzaam kunststof. Deze kunststof bermpalen staan na aanrijding weer recht overeind. De rood en witte reflectoren zorgen voor een goede zichtbaarheid van de palen. Op zoek naar andere materialen voor in het verkeer? Bekijk onze overige verkeersmaterialen.

Advies over rijbaangeleiding

Wilt u meer informatie over bermpalen of wilt u deze bestellen? Neem vrijblijvend contact met ons op of bestel direct de bermpalen van uw keuze via onze webshop. POL Heteren bv heeft het breedste assortiment en een grote voorraad bermpalen en levert u snel en professioneel de gewenste uitvoering.