Doorrijbeveiliging

Er zijn verschillende soorten tijdelijke en permanente afsluitingen, elk met een ander doel. Neem bijvoorbeeld slagbomen, die ongeautoriseerde weggebruikers de toegang tot een gebied beletten. Of hoogtebegrenzers en hoogteportalen, waarmee bestuurders van hoge voertuigen worden gewaarschuwd voor mogelijke obstakels zoals viaducten. Verder biedt POL Heteren ook slagbomen aan die een waardevolle bijdrage leveren aan de verkeersveiligheid. In elk van deze gevallen heeft POL Heteren een afsluiting die voldoet aan uw wensen en die de verkeersveiligheid ondersteunt. Bekijk ons assortiment hieronder.

Hoogteportaal kopen

Een hoogteportaal kopen? Dan bent u bij POL Heteren aan het juiste adres. Wij hebben diverse doorrijhoogte portalen in ons assortiment. U kunt kiezen uit een doorrijhoogte van 20000 millimeter of 2300 millimeter. De hoogteportalen zijn niet draaibaar en worden vast in beton gestort. De vaste hoogteportalen kunnen gebruikt worden om uw terrein tegen ongewenst verkeer te beschermen.

Hoogtebegrenzers van POL Heteren

Een hoogtebegrenzer kan worden geleverd in een vaste of een draaibare uitvoering en met verschillende doorrijhoogtes. De constructie van een hoogtebegrenzer wordt gemaakt van staal en is thermisch verzinkt. Een hoogtebegrenzer kan echter ook alleen bestaan uit een aluminium kokerprofiel (met of zonder kettingen), voor bevestiging aan bijvoorbeeld het plafond van een viaduct. De mogelijkheden zijn zeer divers. Neem contact op voor meer informatie. Op zoek naar andere oplossingen voor gebouw en terrein? Bekijk dan ons gehele Gebouw & Terrein assortiment. 

Slagboom kopen

Wilt u een slagboom kopen om het verkeer te regelen of ongewenst verkeer te weren? POL Heteren biedt ook diverse slagbomen aan. Slagbomen kunnen in verschillende soorten, buisdiktes, diameters en lengtes worden geleverd. Omdat veel slagbomen met de hand worden bediend, wordt de buis gemaakt van lichtgewicht aluminium en voorzien van een contragewicht of gasdrukveer. Een draaiboom is eveneens van aluminium en kan inclusief verkeersbord worden geleverd. De vangpaal is van gegalvaniseerd staal en de draaiboom kan worden vergrendeld met een hangslot om hem minder vandalismegevoelig te maken.


POL Heteren beschikt over een eigen servicedienst wegbeheer. Mocht u een slagboom of draaiboom niet zelf willen of kunnen plaatsen, dan neemt onze servicedienst wegbeheer u dit werk graag uit handen. Onze collega’s hebben ruime ervaring, zijn VCA** gecertificeerd en kunnen uw afsluiting vakkundig installeren. Neem contact met ons op, dan bespreken we samen de mogelijkheden.

Meer informatie over hoogteportalen en slagbomen

Meer weten over slagbomen, draaibomen of hoogteportalen? Neem dan contact met ons op, we beantwoorden graag al uw vragen. Weet u al wat u nodig heeft? Bestel dan eenvoudig en snel via onze webshop.