Bewegwijzering

POL Heteren wijst u de weg. Onze bewegwijzering is alom vertegenwoordigd en u komt onze producten dagelijks tegen. Of het nu gaat om de publieke ruimte, op bedrijfsterreinen of in recreatiegebieden. Overal waar weggebruikers op pad zijn worden bestemmingen aangeduid middels handwegwijzers of informatieborden. Overal waar bezoekers komen, worden deze verwelkomd met entreeborden. En terreinen worden logisch ingedeeld met bewegwijzering naar het betreffende gedeelte. Ontdek hieronder onze oplossingen om makkelijk en veilig van A naar B te gaan!

Aluminium profielen kopen voor bewegwijzering?

Onze aluminium profielen zijn veelzijdig inzetbaar. We verkopen complete portalen inclusief opdruk. Maar signbedrijven kunnen ook bij ons terecht voor losse componenten om zelf bewegwijzering of entreeportalen van te maken. Er zijn meerdere soorten profielen. We leveren zowel vaste systemen als systemen waarbij de staander open te klappen is. Dit is handig als er af en toe een ander tekstpaneel moet worden geplaatst.

Het aluminium dat we gebruiken voor onze profielen is Cradle to Cradle bronze gecertificeerd. Een duurzame en bewuste keuze dus! De profielen zijn voorzien van een hoge kwaliteit poedercoating en zijn in iedere gewenste RAL kleur te verkrijgen.

De eigen en unieke profielen van POL Heteren zijn bekend onder de naam P-Sign.

Handwijzers die richting geven

Zeg je bewegwijzering dan denk je direct aan handwijzers. Borden die bestemmingen aangeven in alle windrichtingen. Vaak worden handwijzers ingezet om toeristen in binnensteden naar alle bezienswaardigheden te leiden. Dit noemen wij voetgangersbewegwijzering. Hiervoor heeft POL Heteren meerdere oplossingen in het assortiment. We hebben een fraai achtkantig aluminium profiel waar kokerprofiel verwijsborden op kunnen worden geplaatst. Ook hebben we een ronde buis systeem met speciale handwijzerbeugels. Op deze beugels kunnen vlakke aluminium platen vlaggend worden gemonteerd. Hiermee kan de richting op de graad nauwkeurig worden aangegeven. Veel fietsbewegwijzering is uitgevoerd in dit systeem.

Ook leveren we autobewegwijzering. Deze zogenaamde utilitaire bewegwijzering, blauwe ANWB borden of bruine toeristische informatie borden, is verkrijgbaar in handwegwijzers of lichtwegwijzers. Meer informatie over utilitaire bewegwijzering vindt u hier.

Terreinborden in hout of aluminium

Bewegwijzering stopt niet bij de entree van uw terrein. Ook binnen de grenzen van uw terrein of verzorgingsgebied is behoefte aan informatie, verwijzingen, gebouwaanduidingen, commerciële uitingen, etc. Of het nu gaat om het nummeren van velden op een camping of het logisch verwijzen naar de verschillende panden op het terrein, onze adviseurs helpen u graag bij het creëren van overzicht. Uiteraard worden terreinborden uitgevoerd in uw huisstijl. We beschikken over een complete productie-inrichting om aan al uw wensen op het gebied van terreinbewegwijzering te voldoen.

Ook bieden we keuze uit diverse materialen en combinaties van materialen. Duurzaam hout of liever een strakke cortenstaal uitstraling voor uw terreinbord? Alles is mogelijk!

Groot assortiment gevelletters 

Uw naam levensgroot op uw gevel? Dat geeft uitstraling! Onze gevelletters zijn er in vele soorten en maten. Denk aan vorm gefreesde kunststof letters of letters uit aluminium sandwichplaat. Of aan doosletters (ook wel boxletters genoemd) voorzien van interne verlichting of indirecte verlichting.

Gevelletters kunnen per letter worden gemonteerd of er kan gebruik worden gemaakt van een montageprofiel waarop de letters worden bevestigd.

Een andere manier om uw gevelreclame er echt uit te laten springen is gebruik te maken van een vormgefreesde plaat voorzien van zelfklevende tekst, logo of afbeelding. De mogelijkheden van de combinatie van op maat gefreesde bebording en full-color drukwerk zorgt voor een unieke uitstraling en voor montagegemak. Vraag naar de mogelijkheden bij onze specialisten!

Bewegwijzering in huisstijl van uw bedrijf

Bordjes met looproutes, verwijzingen naar afdelingen, lokalen of faciliteiten. Naambordjes met alle medewerkers van een betreffende afdeling. Nummering van deuren. Verwijzingen naar bedrijfshulpverleningsmaterialen. Vluchtroutes. Allemaal zaken die horen bij binnenbewegwijzering. Die het u, uw medewerkers en uw bezoek makkelijker maken om zich goed  en veilig door uw gebouw(en) te verplaatsen.

Bewegwijzering kopen? POL Heteren wijst u de weg!

Binnenbewegwijzering wordt op onze afdeling belettering in eigen beheer geproduceerd. Want binnenbewegwijzering is maatwerk. We denken graag met u mee. Van A tot Z. Van plan tot uitvoer. Mogen we u helpen bij uw bewegwijzering? Neem dan contact op met één van onze adviseurs.