Bewegwijzering

POL Heteren wijst u de weg. Onze bewegwijzering is alom vertegenwoordigd en u komt onze producten dagelijks tegen. Of het nu gaat om de publieke ruimte, op bedrijfsterreinen of in recreatiegebieden. Overal waar weggebruikers op pad zijn worden bestemmingen aangeduid middels handwegwijzers of informatieborden. Overal waar bezoekers komen, worden deze verwelkomd met entreeborden. En terreinen worden logisch ingedeeld met bewegwijzering naar het betreffende gedeelte. Ontdek hieronder onze oplossingen om makkelijk en veilig van A naar B te gaan!

Aluminium profielen kopen voor bewegwijzering?

Onze aluminium profielen zijn veelzijdig inzetbaar. We verkopen complete portalen inclusief opdruk. Maar signbedrijven kunnen ook bij ons terecht voor losse componenten om zelf bewegwijzering of entreeportalen van te maken. Er zijn meerdere soorten profielen. We leveren zowel vaste systemen als systemen waarbij de staander open te klappen is. Dit is handig als er af en toe een ander tekstpaneel moet worden geplaatst.

Het aluminium dat we gebruiken voor onze profielen is Cradle to Cradle bronze gecertificeerd. Een duurzame en bewuste keuze dus! De profielen zijn voorzien van een hoge kwaliteit poedercoating en zijn in iedere gewenste RAL kleur te verkrijgen.

De eigen en unieke profielen van POL Heteren zijn bekend onder de naam P-Sign.

Handwijzers die richting geven

Zeg je bewegwijzering dan denk je direct aan handwijzers. Borden die bestemmingen aangeven in alle windrichtingen. Vaak worden handwijzers ingezet om toeristen in binnensteden naar alle bezienswaardigheden te leiden. Dit noemen wij voetgangersbewegwijzering. Hiervoor heeft POL Heteren meerdere oplossingen in het assortiment. We hebben een fraai achtkantig aluminium profiel waar kokerprofiel verwijsborden op kunnen worden geplaatst. Ook hebben we een ronde buis systeem met speciale handwijzerbeugels. Op deze beugels kunnen vlakke aluminium platen vlaggend worden gemonteerd. Hiermee kan de richting op de graad nauwkeurig worden aangegeven. Veel fietsbewegwijzering is uitgevoerd in dit systeem.

Ook leveren we autobewegwijzering. Deze zogenaamde utilitaire bewegwijzering, blauwe ANWB borden of bruine toeristische informatie borden, is verkrijgbaar in handwegwijzers of lichtwegwijzers. Meer informatie over utilitaire bewegwijzering vindt u hier.

Terreinborden in hout of aluminium

Bewegwijzering stopt niet bij de entree van uw terrein. Ook binnen de grenzen van uw terrein of verzorgingsgebied is behoefte aan informatie, verwijzingen, gebouwaanduidingen, commerciële uitingen, etc. Of het nu gaat om het nummeren van velden op een camping of het logisch verwijzen naar de verschillende panden op het terrein, onze adviseurs helpen u graag bij het creëren van overzicht. Uiteraard worden terreinborden uitgevoerd in uw huisstijl. We beschikken over een complete productie-inrichting om aan al uw wensen op het gebied van terreinbewegwijzering te voldoen.

Ook bieden we keuze uit diverse materialen en combinaties van materialen. Duurzaam hout of liever een strakke cortenstaal uitstraling voor uw terreinbord? Alles is mogelijk!

Groot assortiment gevelletters 

Uw naam levensgroot op uw gevel? Dat geeft uitstraling! Onze gevelletters zijn er in vele soorten en maten. Denk aan vorm gefreesde kunststof letters of letters uit aluminium sandwichplaat. Of aan doosletters (ook wel boxletters genoemd) voorzien van interne verlichting of indirecte verlichting.

Gevelletters kunnen per letter worden gemonteerd of er kan gebruik worden gemaakt van een montageprofiel waarop de letters worden bevestigd.

Een andere manier om uw gevelreclame er echt uit te laten springen is gebruik te maken van een vormgefreesde plaat voorzien van zelfklevende tekst, logo of afbeelding. De mogelijkheden van de combinatie van op maat gefreesde bebording en full-color drukwerk zorgt voor een unieke uitstraling en voor montagegemak. Vraag naar de mogelijkheden bij onze specialisten!

Bewegwijzering in huisstijl van uw bedrijf

Bordjes met looproutes, verwijzingen naar afdelingen, lokalen of faciliteiten. Naambordjes met alle medewerkers van een betreffende afdeling. Nummering van deuren. Verwijzingen naar bedrijfshulpverleningsmaterialen. Vluchtroutes. Allemaal zaken die horen bij binnenbewegwijzering. Die het u, uw medewerkers en uw bezoek makkelijker maken om zich goed  en veilig door uw gebouw(en) te verplaatsen.

Bewegwijzering kopen? POL Heteren wijst u de weg!

Heeft u bewegwijzering nodig? POL Heteren wijst u de weg! Onze bewegwijzering komt u dagelijks tegen. Overal waar weggebruikers op pad zijn worden bestemmingen aangeduid door middel van handwegwijzers of informatieborden. Bezoekers worden verwelkomd met entreeborden en terrein worden logisch ingedeeld met bewegwijzering.

Onze aluminium profielen zijn veelzijdig inzetbaar. We verkopen complete portalen inclusief opdruk maar signbedrijven kunnen ook bij ons terecht voor losse componenten. We leveren zowel vaste systemen als systemen waarbij de staander opengeklapt kan worden. Het aluminium dat we gebruiken is Cradle tot Cradle bronze gecertificeerd. Een duurzame en bewuste keuze dus! De profielen zijn voorzien van een hoge kwaliteit poedercoating en zijn in elke gewenste RAL kleur te krijgen. De eigen en unieke profielen van POL Heteren zijn bekend onder de naam P-sign.

Zie je bewegwijzering dan denk je direct aan handwijzers. Vaak worden handwijzers ingezet om toeristen naar alle bezienswaardigheden te leiden. Dit noemen wij voetgangersbewegwijzering. Hiervoor hebben wij meerdere oplossingen in ons assortiment. Daarnaast is er fietsbewegwijzering en autobewegwijzering. Deze zogenaamde utilaire bewegwijzering is verkrijgbaar in handwegwijzers of lichtwegwijzers. Meer informatie over utilitaire bewegwijzering vindt u op deze website.

Bewegwijzering op eigen terrein

Bewegwijzering stopt niet bij de entree van uw terrein. Ook binnen de grenzen van uw terrein is er behoefte aan informatie, verwijzingen, gebouwaanduidingen, commerciële uitingen etc. Met het logisch verwijzen naar de verschillende panden op het terrein creëert u overzicht. Onze adviseurs helpen u hier graag bij. Uiteraard voeren wij uw terreinborden uit in uw eigen huisstijl. POL Heteren beschikt over een eigen complete productie-inrichting om aan al uw wensen te kunnen voldoen. U heeft een ruime keuze uit diverse soorten materialen. Kiest u voor duurzaam hout of heeft u liever een strakke cortenstaal uitstraling? Alles is mogelijk!

Contact

Uw naam levensgroot op uw gevel. Dat kan met onze gevelletters. Deze bieden wij in vele soorten en maten aan. Vraag naar de mogelijkheden? Ook voor binnenbewegwijzering bent u bij ons aan het juiste adres. Denk hierbij aan bordjes met looproutes, nummering van deuren, vluchtroutes etc. Binnenbewegwijzering produceren wij in eigen beheer want dit is maatwerk. Als u vragen heeft dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij denken graag met u mee. POL Heteren is een familiebedrijf waar het leveren van kwaliteitsproducten, een persoonlijke benadering en het leveren van een uitstekende service hoog in het vaandel staan. Wij leveren alles op het gebied van verkeer en veiligheid. Mogen wij u helpen bij uw bewegwijzering? Wij staan graag voor u klaar!