Afvaloplossingen

Afvalbeheer is een belangrijk onderdeel van een schone en veilige omgeving, zowel binnen als buiten. POL Heteren biedt een breed scala aan afvaloplossingen, waaronder afvalbakken, toebehoren van afvalbakken, asbaktegels en blikvangers. Of u nu op zoek bent naar een afvalbak voor op kantoor, een asbaktegel voor buiten of een duurzame oplossing voor blikafval, POL Heteren heeft het allemaal. Op deze pagina vindt u onze diverse categorieën met afvaloplossingen. 

Afvalbakken: voor buitengebruik

Bij POL Heteren kunt u terecht voor verschillende soorten afvalbakken. Voor buitengebruik heeft POL Heteren een ruime keuze aan afvalbakken. We hebben afvalbakken met een staande of hangende constructie, afvalbakken met een asbak en afvalbakken in diverse materialen. De afvalbakken van POL Heteren zijn robuust en weerbestendig en kunnen tegen een stootje. Als bedrijf dat zich focust op het inrichten van de openbare buitenruimte komen afvalbakken voor binnengebruik in mindere mate voor in ons assortiment. 

Toebehoren van afvalbakken: voor efficiënt afvalbeheer

Om uw afvalbeheer nog efficiënter te maken, biedt POL Heteren ook diverse toebehoren aan voor afvalbakken. Denk bijvoorbeeld aan staanders, buisframes en afsluitkleppen. Deze toebehoren zorgen ervoor dat uw afvalbak optimaal benut wordt en voorkomen dat afval bijvoorbeeld buiten de bak valt. Met de toebehoren van POL Heteren bent u verzekerd van efficiënt en hygiënisch afvalbeheer in elke situatie.

Asbaktegels: voor een schone en veilige omgeving

Asbaktegels zijn een praktische oplossing voor het inzamelen van sigarettenpeuken op openbare plaatsen. POL Heteren biedt een ruime keuze aan asbaktegels die geschikt zijn voor verschillende soorten omgevingen, zoals stoepen en ingangen van parken, winkelcentra, scholen en stations. De asbaktegels zijn gemaakt van duurzame materialen en zijn weerbestendig. Ze zijn voorzien van een slimme constructie waardoor de peuken veilig worden opgevangen en er geen rook en geur vrijkomt. Met een speciale sleutel is de opvangbak van de DropPIt asbaktegel makkelijk te legen. Toepassing van de asbaktegel zorgt voor een schonere en veilige omgeving en draagt bij aan een positieve uitstraling van uw bedrijf of gemeente.

Bij POL Heteren heeft u de keuze uit verschillende modellen DropPit asbaktegels, van klassieke ontwerpen tot moderne uitvoeringen. Bovendien biedt POL Heteren ook maatwerkoplossingen aan als u op zoek bent naar een specifiek ontwerp of uitvoering in eigen huisstijl.

Blikvangers: duurzame oplossing voor zwerfafval 

Blikvangers zijn een duurzame oplossing voor het inzamelen van zwerfafval. POL Heteren biedt diverse modellen blikvangers. De blikvangers zijn gemaakt van stevig gepoedercoat staal en zijn voorzien van een slimme constructie waardoor het blikafval op een efficiënte manier wordt opgevangen.  Ook de periodieke leging van een blikvanger middels een scharnierende klep aan de achterzijde is eenvoudig. Dankzij blikvangers komt zwerfafval geconcenteerd terecht op de slim gekozen locatiesen en wordt het afvalbeheer een stuk praktischer. Met de blikvangers van POL Heteren bent u verzekerd van een duurzame oplossing voor het inzamelen van zwerfafval op een efficiënte, praktische en speelse manier.

Advies op maat: de expertise van POL Heteren

POL Heteren is niet zomaar een leverancier van afvaloplossingen. Wij beschikken over jarenlange ervaring en expertise op diverse gebieden, waaronder afvalbeheer en daarom bieden wij ook advies op maat aan. Of u nu op zoek bent naar een specifieke afvalbak of een volledig afvalbeheerplan voor uw bedrijf of gemeente, POL Heteren denkt graag met u mee. Het bedrijf kan u adviseren over de meest geschikte oplossingen voor uw specifieke situatie en kan desgewenst ook de installatie en het onderhoud voor u verzorgen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.