Wegdekreflectoren

Wij bieden een breed scala aan glasbolreflectoren en kunststof wegdekreflectoren, gecertificeerd volgens de hoogste normen, voor optimale veiligheid op de weg. Daarnaast leveren we ook hoogwaardige lijmproducten, zoals 2 componenten lijm en korrel/smelt lijm, om de reflectoren stevig te bevestigen. Ontdek ons assortiment en creëer een veilige en goed zichtbare infrastructuur.

 

Producten 1-12 van 16

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 16

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Kunststof wegdekreflectoren

Bij POL Heteren bieden we hoogwaardige kunststof wegdekreflectoren die zorgen voor optimale zichtbaarheid en veiligheid op de weg. Deze reflectoren zijn voorzien van een glasvezelversterkte polycarbonaat behuizing, waardoor ze duurzaam en recyclebaar zijn. Met afmetingen die voldoen aan de standaard van 100x100x180 mm, bieden ze een perfecte balans tussen zichtbaarheid en ruimtebesparing. Bovendien zijn onze kunststof reflectoren gecertificeerd conform de NEN-EN 1463-1 en 1463-2 normen, waardoor u kunt vertrouwen op hun kwaliteit en betrouwbaarheid. Montage is eenvoudig en kan worden gedaan door middel van verlijming. Deze veelzijdige reflectoren vinden hun toepassing in diverse gebieden, zoals rijbaanscheiding, parkeergarages, bochten, kruisingen en middeneilanden. Waar u ook wegmarkering nodig heeft, onze kunststof wegdekreflectoren bieden een effectieve oplossing voor verbeterde zichtbaarheid en verkeersveiligheid.

Glasbolreflectoren van POL Heteren

Glasbolreflectoren zijn een essentieel onderdeel van verkeersgeleiding en -regulering, en bij POL Heteren bieden we hoogwaardige glasbolreflectoren die zorgen voor veiligheid en duurzaamheid op de weg. Deze reflectoren zijn ontworpen om 360° lichtuitstraling te bieden en het licht direct terug te kaatsen in de richting waar het vandaan kwam, waardoor maximale zichtbaarheid wordt gegarandeerd. Ze spelen een cruciale rol bij het geleiden en waarschuwen van verkeer, en bieden een veilige en duurzame infrastructuur. Bovendien kunnen glasbolreflectoren worden gebruikt in combinatie met dimbare verlichting, waardoor de openbare verlichting eventueel gedimd of uitgeschakeld kan worden, met behoud van zichtbaarheid.

Onze glasbolreflectoren, zoals de LUX 4, zijn gemaakt van 100% gehard veiligheidsglas en bieden uitstekende duurzaamheid en voordelen. Ze zijn uiterst sterk en kunnen een druk tot 60 ton weerstaan, waardoor ze overrijdbaar zijn zonder schade. Bovendien zijn deze reflectoren onderhoudsvrij en zelfreinigend, waardoor de reflectiewaarde niet afneemt. Dit resulteert in een langere levensduur dan kunststof of aluminium reflectoren, waardoor de glasbolreflectoren een duurzame keuze zijn.

De toepassingsmogelijkheden van glasbolreflectoren zijn veelzijdig. Ze worden gebruikt in diverse verkeerssituaties, variërend van stedelijke gebieden tot buitengebieden. Ze zijn ideaal voor as-geleiding of kantmarkering, waardoor een perfecte geleiding van de weg wordt gecreëerd. Daarnaast worden ze vaak gebruikt op turbo-rotondes, om gevaarlijke bochten te accentueren, op- en afritten, puntmarkeringen, pleinen en parkeerplaatsen. Bovendien biedt hun esthetische vormgeving mogelijkheden voor architectonische of decoratieve ontwerpen.

Lijmoplossingen voor wegdekreflectoren

Naast ons assortiment wegdekreflectoren biedt POL Heteren ook hoogwaardige lijmoplossingen om de reflectoren stevig en duurzaam te bevestigen. We begrijpen het belang van een betrouwbare hechting, vooral in verkeerssituaties waar de reflectoren blootgesteld worden aan verschillende belastingen en weersomstandigheden.

Onze lijmoplossingen omvatten 2-componenten lijm en korrel/smelt lijm, die specifiek ontwikkeld zijn voor het bevestigen van wegdekreflectoren. De 2-componenten lijm biedt een sterke en duurzame hechting door de combinatie van twee componenten die bij vermenging een chemische reactie aangaan. Dit zorgt voor een stevige binding met het wegdek en voorkomt losraken of verschuiven van de reflectoren.

Daarnaast bieden we ook korrel/smelt lijm, een efficiënte en eenvoudig aan te brengen lijmoplossing. Deze lijm wordt verwarmd totdat het smelt en vloeibaar wordt, waardoor het gemakkelijk aan te brengen is op het wegdek. Zodra het afkoelt, wordt het hard en zorgt het voor een sterke hechting.

Wilt u het aanbrengen van wegdekreflectoren, glasbollen of LED wegdekreflectoren liever uitbesteden? Onze Servicedienst wegbeheer beschikt over een professionele verlijmingsmachine die op locatie de verschillende componenten mengt en gedoseerd kan aanbrengen. Inzet van deze machine is met name geschikt voor toepassing bij grotere klussen. De voorbereidingstijd vooraf en de reinigingstijd achteraf maken de machine ongeschikt korte klussen. Ook een mooi project met wegdekreflectoren om door ons te laten voeren? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag verder!