Aluminium entreeborden en entreeportalen

Al meer dan veertig jaar vervaardigt en verkoopt POL Heteren aluminium entreeborden en portaalborden. Deze aluminium entreebebording wordt samengesteld met behulp van onze eigen lijn aluminium profielen uit de P-Sign serie. De mogelijkheden qua ontwerp zijn onbeperkt. Eén ding is zeker bij de keuze voor POL profielen: de entree bij de ingang van uw bedrijf of instelling wordt er een stuk fraaier door. De strakke uitstraling gecombineerd met de duurzaamheid maken onze profielen voor entreeborden en entreeportalen de beste keuze!

 

Welk plaatmateriaal is geschikt voor aluminium entreeportalen?

Er zijn verschillende typen entreeportalen te maken met ons aluminium profiel. Er kunnen verschillende soorten aluminium tekstpaneel worden toegepast. Maar ook plaatmateriaal van verschillende diktes zijn te verwerken in de verschillende opstellingen. Denk bij de tekstplaten aan volkern plaat (Trespa) of aluminium sandwichpaneel.

Het plaatmateriaal hoeft niet perse rechthoekig te zijn. Met onze freesmachine kunnen we ook vrije vormen creëren of speelse toevoegingen aan uw tekstplaat maken. Bekijk de voorbeelden van vrije vorm tekstplaten hier.

Pluspunten aluminium entreeportalen

Het toepassen van de aluminium entreeportalen en -borden heeft een boel voordelen. We zetten ze graag voor u op een rijtje:

Aluminium (bewegwijzerings)profiel van POL Heteren is duurzaam

De gepoedercoate aluminium profielen van POL Heteren zijn sinds mei 2021 Cradle to Cradle bronze gecertificeerd. Het certificaat vindt u hier. Kiezen voor deze profielen zijn een bewuste keuze! Naast een C2C certificaat zit duurzaamheid ook in de lange levensduur van product. Onze profielen gaan heel lang mee en zijn niet aan verrotting onderhevig.

Aluminium (bewegwijzerings)profiel van POL Heteren is in iedere RAL-kleur verkrijgbaar

De aluminium profielen van POL Heteren komen brût (onbehandeld aluminium) uit de fabriek. Ze worden in Nederland in een moderne fabriek gepoedercoat. Dit kan in iedere gewenste RAL-kleur. De gebruikte coating is van hoge kwaliteit, kent een goede krasvastheid en hoge UV-bestendigheid. Het is (tegen meerprijs)  ook mogelijk het aluminium portaal samen te stellen in een combinatie van kleuren.

Aluminium (bewegwijzerings)profiel van POL Heteren veelzijdig toepasbaar

Ons aluminium bewegwijzeringsprofiel kan op veel verschillende manieren gebruikt worden. Iedere afmeting is mogelijk en er zijn veel standaard afwerkingsmogelijkheden. Maar ook maatwerk is mogelijk. Een eigen opzetstuk? Verwisselbare teksten? Brievenbussen integreren? Het is allemaal mogelijk met de P-Sign profielen van POL Heteren.

Aluminium portaalbord kopen? 

POL Heteren is specialist in het maken en plaatsen van aluminium entreeborden en -portalen. We kunnen u van A tot Z helpen. Onze DTP afdeling werkt samen met onze verkoopadviseur graag een mooi voorstel voor u uit. Plaatsing uitbesteden? Onze afdeling Servicedienst wegbeheer is zeer bedreven in het plaatsen van portaalborden. Neem dus nu nog contact op met onze afdeling verkoop voor een vrijblijvend advies of een passende aanbieding!