Wegversperring - draaibaar

Wegversperring systemen kopen

Bent u op zoek naar een leverancier van versperringssystemen? Bij POL Heteren heeft u een ruime keuze! In onze overzichtelijke webshop vindt u een uitgebreid assortiment wegversperringen. Met een wegversperring kunt u mensen uit een bepaald gebied weren, botsingen voorkomen, evenementen ordelijk laten verlopen of voorkomen dat auto's verkeerd parkeren. Een wegversperring kan voor de meest uiteenlopende doeleinden worden gebruikt. POL Heteren is een familiebedrijf dat alles biedt wat met verkeer en veiligheid te maken heeft. Wij bieden horizontaal draaibare wegversperringen aan in verschillende afmetingen. Ze zijn gemaakt van verzinkt staal en in kleur gecoat. Dat betekent dat u er langdurig gebruik van kunt maken. Onze wegversperringen kunnen ook worden toegepast op locaties met beperkte ruimte omdat er geen (extra) steun- of vangpaal nodig is. De wit met rode retroreflecterende banden op de wegversperring zorgen ervoor dat deze dag en nacht goed zichtbaar zijn. Een overzicht van onze wegversperringsproducten met een uitgebreide specificatie treft u aan in onze webshop. Weet u niet welke wegversperring voor uw situatie het meest geschikt is? U kunt te allen tijde contact met ons opnemen. Wij denken graag met u mee. Met onze jarenlange ervaring en expertise kunnen we u deskundig adviseren.

Producten 1-12 van 15

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 15

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Eenvoudig wegversperring online bestellen

Als u uw gewenste producten heeft gevonden kunt u eenvoudig uw bestelling plaatsen. Omdat wij een hoge voorraad hebben, kunnen wij snel leveren met ons eigen transport. Bij POL Heteren staat het leveren van kwaliteitsproducten en een uitstekende service. Ook bieden wij maatwerkoplossingen. Heeft u speciale wensen dan bespreken wij graag met u de mogelijkheden. Bent u geïnteresseerd in onze catalogus? U kunt deze gratis aanvragen. Wij sturen onze 600 pagina's dikke catalogus vrijblijvend naar u op. Bekijk op uw gemak onze mooie producten en laat u inspireren. In onze catalogus vindt u het breedste en diepste assortiment in Nederland als het gaat om het verhogen van veiligheid in het verkeer, in en rondom gebouwen en terreinen en op voertuigen. Naast onze producten treft u in onze catalogus ook praktische informatie aan die handig is bij het gebruik of plaatsing van de producten.

Showroom

U bent ook van harte welkom in onze showroom. Hier staan de meest gangbare producten uit ons assortiment voor verkeer en veiligheid opgesteld. Als u zeker wilt weten dat één van onze medewerkers beschikbaar is om u rond te leiden en uitleg te geven kunt u het beste een afspraak maken. Wij staan graag voor u klaar!