LED wegdekverlichting

Wegdekverlichting zorgt voor een betere zichtbaarheid van het verloop van de rijbaan over langere afstand. Toepassing van LED wegdekverlichting is een belangrijk toevoeging bij het verhogen van de verkeersveiligheid. Wegdekverlichting kan worden gebruikt als rijbaangeleiding in bochten. Ook is LED wegdekverlichting zeer geschikt als opvallende markering bij oversteekplaatsen voor voetgangers of fietsers. Bij POL Heteren bieden wij een breed assortiment wegdekverlichting, waaronder uitvoeringen in LED, permanent gevoed of middels solar, enkelzijdig, dubbelzijdig, amberkleurig, wit of rood-wit of met reflector. Op deze pagina vindt u een overzicht van de wegdekverlichting die wij aanbieden.

Producten 1-12 van 15

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 15

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

LED wegdekverlichting

POL Heteren biedt een uitgebreid assortiment LED-wegdekverlichting aan om de zichtbaarheid op de weg te verbeteren. De LED-wegdekverlichting is beschikbaar in enkelzijdige, dubbelzijdige en 360 graden uitvoeringen om aan verschillende verkeersbehoeften te voldoen. Daarnaast zijn er ook diverse kleuropties beschikbaar, waaronder Amberkleurig, wit of rood/wit, om de verlichting aan te passen aan de omgeving. Zo kan Amberkleurige verlichting bijvoorbeeld gebruikt worden om de aandacht te vestigen op rijbaangeleiding, terwijl witte verlichting juist geschikt is voor parkeergarages. Door verschillende kleuren en uitvoeringen te bieden, kan POL Heteren maatwerkoplossingen bieden om aan de specifieke behoeften van elke klant te voldoen.

Solar wegdekverlichting

Er zijn verschillende uitvoeringen van wegdekverlichting verkrijgbaar bij POL Heteren: met bedrading en solar. De uitvoering met bedrading heeft als voordeel dat het een constante stroomvoorziening heeft en daardoor een hogere lichtopbrengst heeft dan de solar variant. Hierdoor is deze uitvoering uitermate geschikt voor situaties waarin een hoge zichtbaarheid vereist is, zoals bij kruispunten of rijbaanscheidingen. Een nadeel van de bedrade variant is dat er voor de bekabeling extra freeswerk nodig is om de verlichting te koppelen, wat zorgt voor extra kosten.

De solar wegdekverlichting heeft als voordeel dat er geen bedrading nodig is en dat deze op zonne-energie werkt, waardoor het energieverbruik laag is. Dit maakt deze uitvoering uitermate geschikt voor toepassingen op afgelegen locaties, zoals fietspaden en landelijke wegen waar geen stroomvoorziening beschikbaar is. Een nadeel van de solar uitvoering is dat de lichtopbrengst afhankelijk is van de hoeveelheid zonlicht die het opvangt, wat betekent dat de verlichting minder helder kan zijn in donkere seizoenen of bij bewolking. De keuze voor een bedrade of solar uitvoering hangt af van de locatie en situatie waarin de wegdekverlichting wordt gebruikt.

Wegdekreflector

De wegdekreflectoren van POL Heteren zijn een vorm van wegdekverlichting die zijn voorzien van een of meerdere reflecterende zijden. Deze reflectoren zijn gemaakt van duurzame materialen en worden gebruikt om de zichtbaarheid van wegmarkeringen en rijstroken te verbeteren. Ze worden voornamelijk toegepast op wegen waar geen verlichting aanwezig is of waar extra zichtbaarheid nodig is, zoals in bochten of op kruispunten. Wegdekreflectoren hebben als voordeel dat ze zorgen voor een betere zichtbaarheid, vooral bij slechte weersomstandigheden en in het donker. Bovendien zijn ze duurzaam en hebben ze een lange levensduur. Vaak kunnen wegdekreflectoren eenvoudig worden verlijmd op het wegdek; een  kosteneffectieve oplossing voor het verbeteren van de verkeersveiligheid.

Wegdekverlichting van POL Heteren 

Bij POL Heteren bent u aan het juiste adres voor alle soorten wegdekverlichting die u nodig heeft om de veiligheid op de weg te waarborgen. Of het nu gaat om het verbeteren van de zichtbaarheid van rijbaanscheiding, parkeergarages, fietspaden, kruisingen, middeneilanden, rijbaangeleiding of bochten, bij ons vindt u de juiste wegdekverlichting in diverse uitvoeringen en kleuren. Wij bieden u niet alleen hoogwaardige producten, maar ook belangrijke diensten zoals plaatsing en onderhoud. Bestellen doet u eenvoudig in onze webshop en met onze ISO en VCA-certificering bent u verzekerd van kwaliteit en professionaliteit. En komt u er niet uit welke wegdekverlichting u nodig heeft? Dan adviseren wij u graag! Neem daarvoor contact op met een van onze adviseurs.