Afzetpalen 

POL Heteren heeft een groot assortiment aan afzetpalen in verschillende soorten en maten. De afzetpalen kunnen voor veel doeleinden worden gebruikt. Denk hierbij aan het afzetten van een terrein of het begeleiden van verkeersstromen. De paaltjes zijn onder andere verkrijgbaar als inzinkbare parkeerpaal of als inklapbare parkeerpaal. Naast de verschillende soorten, zijn de afzetpaaltjes ook verkrijgbaar in diverse kleuren. Wilt u liever een rood met wit paaltje kopen of toch liever een zwarte? Bij POL Heteren kiest u zelf de juiste kleur. Bekijk hieronder alle soorten afzetpalen.

Rood met witte palen

Bent u op zoek naar rood met witte palen? Dan bent u bij POL Heteren aan het juiste adres. Wij bieden verschillende soorten rood witte paaltjes aan voor diverse doeleinden. De afzetpalen zijn vast, uitneembaar of inklapbaar en vallen door de kleuren goed op. De wit met rode banden op de paal zijn vaak reflecterend en zijn hierdoor zowel overdag als ‘s nachts goed zichtbaar. De afzetpalen zijn verkrijgbaar in diverse materialen, waaronder verzinkt staal of kunststof. Ook bieden wij gerecyclede afzetpalen aan in veel soorten.  

Parkeerpalen van POL Heteren

De parkeerpalen van POL Heteren kunnen snel en makkelijk worden besteld in onze webshop. Door de hoge voorraad en het snelle transport zorgt POL Heteren ervoor dat de parkeerpalen snel bij u thuis worden geleverd. Ook kunt u ervan uitgaan dat de afzetpalen van uitstekende kwaliteit zijn. Kwaliteitsborging van onze producten en diensten staat bij ons hoog in het vaandel. Wij verzorgen maatwerk in productie, advies en plaatsing. Voor de afzetpalen hebben wij ook kettingpalen en afzetkettingen zodat u eenvoudig ruimtes kunt afzetten. Naast parkeerpalen, biedt POL Heteren veel meer producten aan betreft Verkeer & Veiligheid.

Advies op maat over afzetpalen

Heeft u vragen over de afzetpalen of heeft u advies van specialisten nodig? Bij POL Heteren helpen wij u graag. Neem gerust contact op met ons zodat we samen kunnen zoeken naar een gepaste oplossing of product.