Afzetpalen 

POL Heteren heeft een groot assortiment aan afzetpalen in verschillende soorten en maten. De wegklapbare palen kunnen voor veel doeleinden worden gebruikt. Denk hierbij aan het afzetten van een terrein of het begeleiden van verkeersstromen. De paaltjes zijn onder andere verkrijgbaar als inzinkbare parkeerpaal of als inklapbare parkeerpaal. Naast de verschillende soorten, zijn de afzetpaaltjes ook verkrijgbaar in diverse kleuren. Wilt u liever een rood met wit paaltje kopen of toch liever een zwarte? Bij POL Heteren kiest u zelf de juiste kleur. Bekijk hieronder alle soorten afzetpalen.

Rood met witte afzetpalen palen

Bent u op zoek naar rood met witte afzetpalen? Dan bent u bij POL Heteren aan het juiste adres. Wij bieden verschillende soorten wegklapbare palen aan voor diverse doeleinden. De afzetpalen zijn vast, uitneembaar of inklapbaar en vallen door de kleuren goed op. De wit met rode banden op de paal zijn vaak reflecterend en zijn hierdoor zowel overdag als ‘s nachts goed zichtbaar. De afzetpalen zijn verkrijgbaar in diverse materialen, waaronder verzinkt staal of kunststof. Ook bieden wij gerecyclede afzetpalen aan in veel soorten.  

Wegklapbare paal van POL Heteren

De wegklapbare paal van POL Heteren kan snel en makkelijk worden besteld in onze webshop. Door de hoge voorraad en het snelle transport zorgt POL Heteren ervoor dat de wegklapbare paal snel bij u thuis worden geleverd. Ook kunt u ervan uitgaan dat de afzetpalen van uitstekende kwaliteit zijn. Kwaliteitsborging van onze producten en diensten staat bij ons hoog in het vaandel. Wij verzorgen maatwerk in productie, advies en plaatsing. Voor de afzetpalen hebben wij ook kettingpalen en afzetkettingen zodat u eenvoudig ruimtes kunt afzetten. Naast parkeerpalen, biedt POL Heteren veel meer producten aan betreft Verkeer & Veiligheid.

Afzetpalen/een afzetpaal nodig?

Bent u op zoek naar een leverancier van afzetpalen? Bij POL Heteren bent u aan het juiste adres! Wij hebben een groot assortiment aan afzetpalen in verschillende soorten en maten. Waar u de afzetpalen ook voor nodig heeft, wij hebben altijd een passende afzetpaal. Wilt u een terrein afzetten, verkeersstromen in goede banen leiden of een looproute uitzetten? Onze wegklapbare afzetpalen kunnen voor veel doeleinden gebruikt worden. Zo bieden wij onder andere inzinkbare parkeerpalen en inklapbare parkeerpalen aan. U heeft niet alleen de keuze uit verschillende soorten, maar u kunt ook kiezen uit diverse kleuren. Vindt u een rood met witte afzetpaal het beste passen of kiest u toch liever voor een zwarte? Bij POL Heteren bepaalt u zelf welk paaltje voor uw project het meest geschikt is. Bekijk hieronder alle soorten afzetpalen.

  • Vaste afzetpalen
  • Uitneembare afzetpalen
  • Neerklapbare afzetpalen & beugels
  • Inzinkbare afzetpalen
  • Kettingpalen & afzetketting
  • Trottoirpalen
  • Flexibele afzetpalen
  • X-Last® flexibele afzetpalen
  • X-Last® flexibele fietspadpalen
  • Recycling palen & diamantkoppalen

Rood met witte afzetpalen/afzetpaal

POL Heteren heeft alles voor verkeer en veiligheid. Een rood met witte afzetpaal valt door de heldere kleuren goed op. Vaak zijn de wit met rode banden op de paal reflecterend zodat de afzetpaal zowel overdag als 's nachts goed zichtbaar is. Veiligheid gaat voor alles! We bieden verschillende soorten wegklapbare palen aan voor diverse doeleinden. U heeft de keuze uit vaste, uitneembare of inklapbare afzetpalen. Ook kunt u kiezen uit diverse materialen zoals verzinkt staal of kunststof. Vindt u duurzaamheid belangrijk? Kies dan voor onze gerecyclede afzetpalen die wij in veel soorten aanbieden. Op deze website vindt u ons complete assortiment. Van elk soort afzetpaal is een foto geplaatst met alle specificaties daarbij vermeld. Weet u niet goed welk soort voor u het meest geschikt is? U krijgt van ons advies op maat.

In onze webshop kunt u snel en makkelijk de wegklapbare palen van uw keuze bestellen. POL Heteren heeft altijd een hoge voorraad en door het eigen transport wordt uw bestelling snel bij u thuis afgeleverd. Al onze producten zijn van uitstekende kwaliteit. Bij ons staan kwaliteitsborging van onze producten en diensten hoog in het vaandel. Wij verzorgen maatwerk in productie, advies en plaatsing. Om snel en eenvoudig ruimte af te kunnen zetten bieden wij ook kettingpalen en afzetkettingen aan. Naast parkeerpalen biedt POL Heteren nog veel meer producten aan op het gebied van veiligheid. Als u vragen heeft kunt u altijd contact met ons opnemen. Samen met u gaan we op zoek naar een passende oplossing of product.

Advies op maat over de wegklapbare paal

Heeft u vragen over de afzetpaal of heeft u advies van specialisten nodig? Bij POL Heteren helpen wij u graag. Neem gerust contact op met ons zodat we samen kunnen zoeken naar een gepaste oplossing of product.