Recycling palen & diamantkoppalen

 

Bent u op zoek naar een diamantkoppaal of andere soort recyclepaal? Bekijk dan het ruime assortiment van POL Heteren. Deze palen worden vaak gebruikt als afzetpaal of antiparkeerpaal. U ziet deze palen als markeringspaal rond parkeerplaatsen of als afzetpaal bij bruggen en aan straatkanten. Benieuwd naar de diverse soorten en mogelijkheden? Bekijk dan het assortiment aan diamantkoppalen hieronder. 

Producten 1-12 van 14

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 14

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Diamantkoppaal kopen

Diamantkoppaal kopen? Bij POL Heteren kunt u terecht voor diverse soorten diamantkoppalen. De palen met het KLP keurmerk zijn sterk, molestbestendig, duurzaam en vergen geen onderhoud. Een belangrijke functie van deze palen is het vergroten van de openbare veiligheid. In de webshop van POL Heteren kunt u eenvoudig de diamantkoppaal bestellen. Door onze hoge voorraad en eigen transport zijn de palen zo bij u op locatie. 

Diamantkoppaal plaatsen

Het plaatsen van de diamantkoppaal is erg eenvoudig. Met behulp van een diepte indicator op de paal kunt u de palen makkelijk plaatsen: 800 millimeter boven en 600 millimeter onder het maaiveld. Het innovatie ontwerp, met uitsparingen aan de onderzijde, zorgt voor een hoge grondweerstand waardoor het gebruik van ankergat en ankerstaaf in vrijwel alle gevallen overbodig is.

Diamantkoppaal gerecycled kunststof

De diamantkoppaal van POL Heteren is duurzaam en gemaakt van 100% gerecycled kunststof. Deze recycling sierpalen hebben een veel langere levensduur van houten sierpalen. De kunststof paal is niet alleen duurzaam, maar ook nog eens onderhoudsvrij.  

Naast de kunststof diamantkoppaal, bieden wij ook een houten diamantkoppaal aan in ons assortiment. 

Diamantkoppaal zwart

De palen zijn verkrijgbaar in twee verschillende kleuren: zwart en bruin. U kunt bij de zwarte diamantkoppaal onderscheid maken tussen een rood met witte band of een gele band. De banden op de paal zorgen ervoor dat de paal goed zichtbaar is, zowel overdag als in het donker. De kleur en de oppervlaktestructuur zorgen ervoor dat de diamantkoppaal perfect past in een landelijke omgeving, maar ook in het straatbeeld. 


Op zoek naar andere afzetpalen? Bekijk dan ons ruime assortiment aan afzetpalen voor diverse toepassingen. 

Diamantkoppalen specialist

Bent u op zoek naar diamantkop palen om te gebruiken als afzetpaal of antiparkeerpaal? POL Heteren heeft een ruim assortiment diamantkop palen en andere soort recyclepalen in diverse soorten en maten. Een diamantkoppaal wordt vaak gebruikt als markeringspaal rond parkeerplaatsen of als afzetpaal bij bruggen en aan straatkanten. Bent u benieuwd naar de diverse soorten en mogelijkheden? Hieronder treft u ons assortiment diamantkop palen aan. Een belangrijke functie van diamantkoppalen is het vergroten van de openbare veiligheid. De palen met het KLP keurmerk zijn sterk molestbestendig, duurzaam en vergen geen onderhoud.

Het plaatsen van de diamantkoppaal is erg eenvoudig. Met behulp van een diepte indicator op de paal kunt u de palen makkelijk plaatsen: 800 mm boven en 600 mm onder het maaiveld. Het innovatieve ontwerp met uitsparingen aan de onderzijde zorgt voor een hoge grondweerstand. Het gebruik van ankergat en ankerstaaf is daardoor in vrijwel alle gevallen overbodig. Diamantkoppalen van POL Heteren zijn duurzaam en gemaakt van 100% gerecycled kunststof. Het voordeel van recycling sierpalen ten opzichte van houten sierpalen is de veel langere levensduur. Daarnaast zijn de kunststof diamantkoppalen ook nog eens onderhoudsvrij.

Snelle levering diamantkop palen. Uw diamantkoppaal direct uit voorraad.

Diamantkoppalen zijn verkrijgbaar in de kleuren zwart en bruin. U kunt bij de zwarte diamantkoppaal onderscheid maken tussen een rood met witte band of een gele band. Door de banden op de paal is deze goed zichtbaar, zowel overdag als in het donker. De diamantkoppaal past perfect in een landelijke omgeving en in het straatbeeld. Op deze website treft u een overzicht aan van de verschillende palen die wij aanbieden. Heeft u een keuze kunnen maken dan kunt u eenvoudig uw bestelling plaatsen. Omdat wij een hoge voorraad hebben en de diamantkoppalen met eigen transport bezorgen, worden de palen snel bij u op locatie geleverd.

Alles wat nodig is voor verkeer en veiligheid vindt u bij POL Heteren. U kunt een gratis catalogus aanvragen. Deze catalogus bevat 600 pagina's vol met artikelen voor verkeer en veiligheid. Wij bieden het breedste en diepste assortiment in Nederland als het gaat om het verhogen van veiligheid in het verkeer, in en rondom gebouwen en terreinen en op voertuigen.Stuur ons een mailtje of bel ons en u ontvangt de catalogus in de bus. U kunt op uw gemak al onze mooie producten bekijken. Als u vragen heeft kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij geven u graag deskundig advies op maat. Onze kernwaarden zijn het leveren van kwaliteitsproducten, maatwerk oplossingen en het bieden van een uitstekende service

 

Advies over de diamantkoppaal

Heeft u vragen over de diamantkoppaal, zoals de plaatsing ervan? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag met al uw vragen. POL Heteren is een familiebedrijf met bijna 70 medewerkers waar persoonlijke aandacht voor u voorop staat.