Recycling palen & diamantkoppalen

 

Bent u op zoek naar een diamantkoppaal of andere soort recyclepaal? Bekijk dan het ruime assortiment van POL Heteren. Deze palen worden vaak gebruikt als afzetpaal of antiparkeerpaal. U ziet deze palen als markeringspaal rond parkeerplaatsen of als afzetpaal bij bruggen en aan straatkanten. Benieuwd naar de diverse soorten en mogelijkheden? Bekijk dan het assortiment aan diamantkoppalen hieronder. 

Producten 1-12 van 14

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 14

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Diamantkoppaal kopen

Diamantkoppaal kopen? Bij POL Heteren kunt u terecht voor diverse soorten diamantkoppalen. De palen met het KLP keurmerk zijn sterk, molestbestendig, duurzaam en vergen geen onderhoud. Een belangrijke functie van deze palen is het vergroten van de openbare veiligheid. In de webshop van POL Heteren kunt u eenvoudig de diamantkoppaal bestellen. Door onze hoge voorraad en eigen transport zijn de palen zo bij u op locatie. 

Diamantkoppaal plaatsen

Het plaatsen van de diamantkoppaal is erg eenvoudig. Met behulp van een diepte indicator op de paal kunt u de palen makkelijk plaatsen: 800 millimeter boven en 600 millimeter onder het maaiveld. Het innovatie ontwerp, met uitsparingen aan de onderzijde, zorgt voor een hoge grondweerstand waardoor het gebruik van ankergat en ankerstaaf in vrijwel alle gevallen overbodig is.

Diamantkoppaal gerecycled kunststof

De diamantkoppaal van POL Heteren is duurzaam en gemaakt van 100% gerecycled kunststof. Deze recycling sierpalen hebben een veel langere levensduur van houten sierpalen. De kunststof paal is niet alleen duurzaam, maar ook nog eens onderhoudsvrij.  

Naast de kunststof diamantkoppaal, bieden wij ook een houten diamantkoppaal aan in ons assortiment. 

Diamantkoppaal zwart

De palen zijn verkrijgbaar in twee verschillende kleuren: zwart en bruin. U kunt bij de zwarte diamantkoppaal onderscheid maken tussen een rood met witte band of een gele band. De banden op de paal zorgen ervoor dat de paal goed zichtbaar is, zowel overdag als in het donker. De kleur en de oppervlaktestructuur zorgen ervoor dat de diamantkoppaal perfect past in een landelijke omgeving, maar ook in het straatbeeld. 


Op zoek naar andere afzetpalen? Bekijk dan ons ruime assortiment aan afzetpalen voor diverse toepassingen. 

Advies over de diamantkoppaal

Heeft u vragen over de diamantkoppaal, zoals de plaatsing ervan? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag met al uw vragen. POL Heteren is een familiebedrijf met bijna 70 medewerkers waar persoonlijke aandacht voor u voorop staat.