X-Last® flexibele afzetpalen

POL Heteren heeft een groot assortiment X-Last® flexibele palen in verschillende modellen en uitvoeringen, van klassiek tot modern en van subtiel tot opvallend. In onze webshop zijn alle standaard uitvoeringen eenvoudig te bestellen en meestal uit voorraad leverbaar. Daarnaast zijn X-Last® palen te personaliseren met tekst, logo of gemeentewapen en zijn er verschillende afwerkingen mogelijk met ieder een eigen uitstraling; mat, glanzend of metallic. Voor afwijkende kleuren en modellen geldt een minimale afname van vijf stuks en moet rekening worden gehouden met enkele weken productietijd.

Producten 1-12 van 49

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 49

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

X-Last® flexibele afzetpalen zijn veiliger voor fietsers en overrijdbaar bij calamiteiten

X-Last® flexibele palen zijn gemaakt van polyurethaan en worden door een spuitgietproces uit één stuk vervaardigd. De palen zijn flexibel, maar hebben desondanks een hoge buigweerstand. Een onafhankelijk wetenschappelijk onderzoek heeft vastgesteld dat de kans op lichamelijk letsel aanzienlijk kleiner is bij een botsing met flexibele X-Last® afzetpalen in vergelijking tot een botsing met traditionele stalen palen.

x-last-afzetpalen-overrijdbaar-calamiteiten

X-Last® flexibele afzetpalen zijn duurzaam en onderhoudsvrij

X-Last® palen roesten niet en zijn door en door gekleurd, waardoor beschadigingen niet of nauwelijks opvallen. De paal is afgewerkt met een transparante UV-bestendige coating. Daarnaast is er veel minder beheer nodig omdat de paal niet scheef blijft staan na aan- of overrijding, maar in zijn oorspronkelijke vorm terugkomt.

Hebben X-Last® flexibele afzetpalen een CE markering?

Ja, permanent geplaatste X-Last® palen zijn voorzien van een CE-markering en zijn goedgekeurd conform EN 12767 (passieve veiligheid). Het kwaliteitsmanagementsysteem van de fabrikant is gecertificeerd conform ISO 14001 en ISO 9001.

Hoe wordt een X-Last® flexibele afzetpaal geplaatst?

X-Last® afzetpalen zijn leverbaar voor verschillende montage toepassingen. Er is een oplossing voor elk type ondergrond om de palen permanent of uitneembaar te plaatsen:

• Losse X-Last® afzetpaal om in te storten of uitneembaar te plaatsen in combinatie met een X-Last® grondpot.
• X-Last® afzetpaal met voetplaat voor montage op een verharde ondergrond of prefab betonfundatie.
• X-Last® afzetpaal vast in prefab betonfundatie gestort.
 

x-last-afzetpalen-uitvoeringen-grondpot

Uitneembare X-Last® flexibele afzetpalen met grondpot

X-Last® afzetpalen zijn ook uitneembaar leverbaar in combinatie met een X-Last® grondpot. De grondpot is geschikt voor palen met een diameter van 100 of 150 mm en leverbaar in een losse uitvoering om zelf in te storten of voorzien van een prefab betonfundatie voor toepassing in straatwerk.

Advies op maat over X-Last® flexibele afzetpalen

Heeft u vragen over X-Last® flexibele afzetpalen of heeft u advies van specialisten nodig welke paal het meest geschikt is voor uw situatie? Bij POL Heteren helpen wij u graag. Neem gerust contact met ons op zodat we samen naar een gepaste oplossing of het juiste product kunnen zoeken.