Informatieve borden

Met informatieve borden kunnen allerlei boodschappen worden gecommuniceerd bestemd voor klanten, bezoekers of medewerkers. Ze kunnen helpen om klanten of bezoekers te informeren, deze te verwelkomen, om bezoekers of medewerkers te instrueren en ga zo maar door. Informatieve borden zijn geschikt voor in de openbare ruimte, op bedrijfsterreinen en in recreatiegebieden. Hieronder een opsomming van aantal verschillende soorten informatieve borden. Allemaal worden ze gebruikt om op eigen wijze met de eigen doelgroep te communiceren.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Samen het beste informatieve bord maken!

Bij het bepalen van het juiste type informatieve bord kijken we samen met onze klant naar het doel, de doelgroep, de locatie en het ontwerp. Het doel bepaalt wat de boodschap is die de borden moeten overbrengen en welk type bord daarvoor geschikt is. De ontvanger van de boodschap is de doelgroep. Hoe kan deze het beste aangesproken worden? De locatie bepaalt mede hoe zichtbaar en leesbaar geregeld moet zijn voor een goede overdracht van informatie. Ons favoriete onderdeel is het ontwerp. Hierbij wordt bepaalt hoe de borden er het beste uit moeten zien. Welke kleuren en lettertypes passen het beste bij de boodschap en hoe kunnen afbeeldingen of logo's gebruikt worden voor herkenbaarheid, visuele aankleding van de boodschap. Onze afdeling DTP denkt graag hierover graag met u mee!

Verkeersbord versus informatief bord

Als verkeersbordenfabrikant leveren wij zeer veel verschillende soorten borden. Verkeersborden, tekstborden, straatnaamborden en informatieborden. Het verkeersbord is daarbij altijd de basis. Maar als de boodschap uitgebreider is of als de locatie om andere vorm borden vraagt zijn creatieve oplossingen voor informatieve borden gewenst. Als maatwerkspecialist zien we het als uitdaging voor iedere doelgroep en voor iedere locatie de beste informatieve borden samen te stellen.

Welke soorten informatieve borden onderscheidt POL Heteren?

Er zijn verschillende soorten informatieve borden verkrijgbaar. Zomaar een greep uit ons assortimenten:

  • Lessenaars voorzien bezoekers op een leuke en leerzame manier van informatie. De geknikte vorm van het bord maakt het voor een staand persoon mogelijk de informatie makkelijk te bekijken.
  • Verdwaalpalen (ook wel oriëntatiepalen genoemd) vormen een duidelijk herkenningsteken voor kinderen op een strand of recreatiegebied. Door de omvang en het kleurgebruik zijn ze makkelijk te onthouden voor kinderen en zijn daarmee ouders makkelijk terug te vinden.
  • Aanplakborden voor posters en pamfletten hebben een permanente plek binnen een gemeente of kunnen tijdelijk worden geplaatst. Dit om bijvoorbeeld bij verkiezingen het plakken van verkiezingsposters mogelijk te maken.  

Ook op begraafplaatsen zijn informatieve borden niet weg te denken. Er zijn plattegronden en regelementen voor bezoekers. Er zijn verwijzingen naar verschillende faciliteiten en velden. Alles bedoeld om het de bezoeker zo makkelijk mogelijk te maken.

Dde bezoeker van een gemeentewerf of afval-brengstation moet ook geholpen worden met juiste informatie, openingstijden, tarieven en verwijzingen naar de juiste locaties. Bij het scheiden van afval zijn duidelijke borden bij iedere type inzamelpunt essentieel.

Informatieve borden bestellen en laten plaatsen?

Heeft u advies nodig van onze specialisten bij het bestellen van informatieve borden? Bij POL Heteren helpen wij u graag. Ook bij het plaatsen van uw bestelde informatieborden zijn we graag behulpzaam! Neem dus gerust contact  met ons op zodat we samen kunnen kijken naar de beste oplossing voor uw communicatie vraagstuk!