Opsluitprofiel RPG

Met de aluminium RPG opsluitprofielen van POL Heteren is het mogelijk om tekstplaten van max. 5 mm dikte te monteren in vaste  RB profielen (zowel in het vaste ronde buis als in het vierkante kokerprofiel). Er zijn twee soorten RPG profiel. Een profiel voor enkelzijdide opsluiting van tekstpanelen en een profiel met twee sleuven voor plaatmateriaal aan weerszijden.

RPG 37 opsluitprofiel

Het RPG 37 opsluitprofiel is voorzien van één sleuf. Deze sleuf biedt ruimte aan de boven- of onderkant van een tekstplaat. Om een tekstplaat op te sluiten in een vast RB profiel zijn dus twee RPG 37 profielen nodig. Een wordt boven de tekstplaat gemonteerd en de andere eronder.

RPG 50 opsluitprofiel

Het RPG 50 opsluitprofiel is voorzien van twee sleuven. Middels deze sleuven kan zowel een boven- als onderkant van een tekstplaat worden gefixeerd. Om twee tekstplaten, die direct boven elkaar in een portaal worden geplaatst, op te sluiten in ons vast RB profiel zijn dus twee op maat gemaakte RPG 37 profielen en één RPG 50 profiel nodig.

Bevestiging RPG profielen in een portaal

Het RPG 37 en RPG 50 profiel wordt door ons voorzien van ponsgaten. In de kamer van het profiel wordt een RS 10 slotje geschoven dat via het ponsgat aangedraaid kan worden (middels een torx schroevendraaier).

Het RPG opsluit- of hulpprofiel is geschikt voor gebruik in combinatie met de onderstaande aluminium P-Sign profielen:

  • RB45 (rond profiel)
  • RB60 (rond profiel)
  • RB90 (rond profiel)
  • RB80 (vierkant profiel)

Hulpprofielen of opsluitprofielen bestellen?

Heeft u opsluitprofiel nodig om tekstplaten te bevestigen in aluminium P-Sign profiel? Koop uw opsluitprofiel bij de bron: alle aluminium profielen van POL Heteren zijn vervaardigd met eigen matrijzen. Advies nodig bij de juiste keuze van opsluitprofielen? Neem dan contact op met onze afdeling verkoop. We helpen u graag verder!