Verkeersdrempels

Verkeersdrempels zijn een effectieve manier om een langzame en constante snelheid door buurten en woonwijken aan te houden. Ze kunnen worden gebruikt op straten, parkeerplaatsen en opritten om de veiligheid van voetgangers, fietsers en andere bestuurders te waarborgen. Door de vele voordelen en relatief lage kosten zijn verkeersdrempels een uitstekende optie voor elke stad of gemeente die de verkeerssnelheid in bevolkte gebieden wil verminderen. Benieuwd naar het ruime assortiment van POL Heteren? Bekijk alle verkeersdrempels hieronder.

Producten 1-12 van 32

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 32

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Soorten verkeersdrempels

Bij POL Heteren kunt u terecht voor diverse soorten verkeersdrempels. U kunt kiezen uit de Big Ramp verkeersdrempels, rijbaankussens of de verkeersdrempels van Modular. De Big Ramp verkeersdrempels zijn gemaakt van 100% gerecycled rubber. 

De drempels zijn voorgevormd en hebben een gelijkmatig profiel. Dit zorgt ervoor dat dynamische overrijdbaarheid mogelijk is. U kunt de Big Ramp verkeersdrempel gebruiken voor dynamische snelheidsreductie op luchthavens, parkeerterreinen, industriegebieden en meer. Zwaar vrachtverkeer wordt doelgericht vertraagd met deze drempels. 

Ook zijn de drempels in het donker goed zichtbaar door de geïntegreerde markering. De Big Ramp verkeersdrempels zijn ook verkrijgbaar als mini uitvoering. Met de bijbehorende bevestigingsset kunt u de verkeersdrempels eenvoudig bevestigen.

Rijbaankussens

Bent u op zoek bent naar een toepassing om de snelheid van het verkeer op een effectieve manier te reduceren, zonder de doorstroming te belemmeren? Dan adviseren wij onze rijbaankussens. Dit zijn duurzame en gebruiksvriendelijke verkeersdrempels. U kunt kiezen tussen drempels met een overrijdbare snelheid van 30 km/u of 50 km/u.  

Rijbaankussens hebben een psychologisch effect op automobilisten. De snelheid wordt niet op één specifiek punt, maar over een langer traject beperkt. Op effectieve wijze wordt door middel van verkeersreductie en snelheidsvermindering de veiligheid verhoogd.

Verkeersdrempels kopen

Wilt u een verkeersdrempel kopen en bent u op zoek naar een betrouwbare leverancier? Bij POL Heteren kunt u terecht voor diverse soorten verkeersdrempels. Een verkeersdrempel is een effectieve manier om een langzame en constante snelheid door buurten en woonwijken aan te houden. Door de vele voordelen en relatief lage kosten zijn verkeersdrempels een uitstekende optie voor elke stad of gemeente die de verkeerssnelheid in bevolkte gebieden wil verminderen. In onze webshop vindt u een ruim assortiment verkeersdrempels. Als u bij ons een verkeersdrempel kopen wilt dan heeft u de keuze uit de Big Ramp verkeersdrempels, rijbaankussens of de verkeersdrempels van Modular. De Big Ramp verkeersdrempels zijn gemaakt van 100% gerecycled rubber. Elke verkeersdrempel van Big Ramp is voorgevormd en heeft een gelijkmatig profiel. Dynamische overrijdbaarheid is mogelijk. U kunt deze verkeersdrempels gebruiken voor dynamische snelheidsreductie op luchthavens, parkeerterreinen, industriegebieden etc. Zwaar vrachtverkeer wordt doelgericht vertraagd met deze drempels. De drempels zijn goed zichtbaar in het donker door de geïntegreerde markering. Ze zijn ook verkrijgbaar in mini uitvoering. Met de bijbehorende bevestigingsset kunt u de verkeersdrempels eenvoudig bevestigen. Als u het de snelheid van het verkeer op een effectieve manier wilt reduceren zonder de doorstroming te belemmeren adviseren wij onze rijbaankussens. Deze duurzame en gebruiksvriendelijke verkeersdrempels hebben een psychologisch effect op automobilisten. In onze webshop vindt u een overzicht van alle verkeersdrempels en rijbaankussens met specificaties.

Hoe hoog mag een verkeersdrempel zijn?

Bij POL Heteren vinden we het belangrijk dat onze producten voldoen aan wettelijke normeringen en eisen. Er bestaat geen officiële normering waaraan verkeersdrempels in Nederland moeten voldoen. Wel worden er adviezen gegeven door het CROW. Er wordt een hoogte van 8 centimeter geadviseerd voor verkeersdrempels. Bij een oversteekplaats voor voetgangers wordt een nog hogere drempel geadviseerd: een hoogte van 10 of 12 centimeter (afhankelijk van lengte van de drempel/het plateau).

Wat kost het aanleggen van een verkeersdrempel?

Iedere situatie is uniek. Voor het beste resultaat moet eerst vastgesteld worden welk type verkeersdrempel moet worden geplaatst. De kosten verschillen per soort drempel en ook per type ondergrond. Voor sommige drempels volstaat lijmen en vastbouten op het bestaande wegdek. Voor andere type drempels, bijvoorbeeld die van beton, dient eerst de bestaande verharding te worden verwijderd, waarna de drempel op een gestabaliseerd zandbed geplaatst kan worden. Ook kan de verkeerssituatie extra kosten met zich meebrengen. Bijvoorbeeld als er tijdens het plaatsen van een verkeerseiland of drempel verkeersregelaars of speciale afzettingen nodig zijn om het verkeer in goede banen te leiden. Onze specialisten maken graag een passende kostenbegroting voor u.

Verkeersdrempel kopen en aanleggen

Een verkeersdrempel kopen is één ding, maar daarna volgt de aanleg. Iedere situatie is uniek. Allereerst moet worden vastgesteld welk type verkeersdrempel moet worden geplaatst. Het ligt aan de ondergrond of lijmen en vastbouten volstaat of eerst de bestaande verharding moet worden verwijderd. Wij helpen u graag met al uw vragen over verkeersdrempels. Ook helpen wij u graag met de plaatsing van de verkeersdrempels. Onze adviseurs komen graag uw situatie ter plekke beoordelen voor een gericht advies. Een verkeersdrempel kopen doet u bij de experts van POL Heteren! Wij staan u graag met raad en daad terzijde.

Kosten verkeersdrempel kopen

Wilt u graag weten wat de kosten zijn van het aanleggen van een verkeersdrempel? De kosten verschillen per soort verkeersdrempel en per type ondergrond. Ook kan de verkeerssituatie extra kosten met zich meebrengen als tijdens de plaatsing verkeersregelaars of speciale afzettingen nodig zijn om het verkeer in goede banen te leiden. Onze specialisten maken graag een passende kostenbegroting voor u. POL Heteren is een familiebedrijf dat kwaliteitsproducten levert op het gebied van verkeer en veiligheid. Persoonlijk contact, een uitstekende service en het bieden van maatwerkoplossingen staan bij ons hoog in het vaandel!

Advies over verkeersdrempels

Wij helpen u graag met al uw vragen over verkeersdrempels. Neem gerust contact met ons op en dan zullen wij u zo spoedig mogelijk te woord staan. Wij helpen u ook graag met de plaatsing van verkeersdrempels. Onze adviseurs komen graag uw situatie ter plekke beoordelen voor een gericht advies.