Verkeerszuilen

Een verkeerszuil wordt meestal aangebracht op een middenberm, vluchtheuvel of wegversmalling, eventueel met een verkeersbord om de verplichte rijzijde aan te geven. Verkeerszuilen zijn er in diverse uitvoeringen. De officiële RVV categorie is de BB-serie. Wij leveren de bekende wit/zwarte (BB21) en gele (BB22) verkeerszuilen. Deze zijn beschikbaar als complete verkeerszuilen, maar ook als losse zuilkokers en kappen. Daarnaast zijn de onderstukken en fundaties niet minder belangrijk en zijn deze ook te vinden in onze webshop. Bij POL Heteren vind je alles voor verkeer en veiligheid. Al onze producten worden snel geleverd door onze ruime voorraad en eigen transport. Verkeerszuilen zijn in verschillende kleuren en materialen leverbaar. POL Heteren biedt voor elke verkeerssituatie een oplossing.

Kunststof of aluminium verkeerszuil

Kunststof verkeerszuilkoker

Een kunststof (polyethyleen) verkeerszuilkoker bestaat uit één geheel. De zuilkoker en de onder- en bovenkap zijn geïntegreerd in één object. Losse kappen zijn dus verleden tijd. Voordelen van de kunststof zuilkoker zijn dat bij aanrijding de zuilkoker niet direct indeukt en de kappen niet direct losschieten. Dit zorgt voor meer veiligheid en een langere levensduur! De kunststof verkeerszuilkoker is alleen leverbaar met Klasse 2 retroreflecterende folie.

Aluminium verkeerszuilkoker

Een aluminium verkeerszuilkoker wordt meestal met kunststof of aluminium kappen geleverd. Wij leveren de aluminium verkeerszuilkoker ook met vastgepopte kappen, zodat de zuilkoker en de kappen bij aanrijding niet direct van elkaar losschieten. De aluminium verkeerszuilkoker is leverbaar met zowel Klasse 2 als Klasse 3 retroreflecterende folie.

Flexpost verkeerszuil

Flexpost overrijbare verkeerszuilen zijn in diverse kleurcombinaties leverbaar en vallen extra op door de hoge retroreflecterende banden. Een Flexpost verkeerszuil bestaat uit een zuil met voetplaat en is uit één geheel van kunststof gemaakt. Na aanrijding komt de zuil in zijn oorspronkelijke positie terug en zal niet scheef blijven staan, zoals bij traditionele verkeerszuilen vaak wel het geval is en een gevaar voor weggebruikers kan opleveren. Er is minimale schade aan de Flexpost en aan het voertuig. Besparing van onderhoudskosten!

Signoflex veerpaal

Een flexibel systeem voor toepassing op aanrijdinggevoelige locaties. Na aanrijding wordt de veerpaal door de staalkabel en de stalen veer weer in de juiste positie teruggebracht. De spanning van de veer wordt aangepast aan het gewicht van hetgeen op de paal gemonteerd wordt. Dit voorkomt dat de veerpaal gedraaid of verticaal uit positie komt te staan. De palen zijn gemaakt van onbreekbaar kunststof. Het systeem is breed inzetbaar; middengeleiders, rijbaangeleiders, parkeersgarages, magazijnen en zelfs als doorrijhoogtemarkering.

Losse onderdelen

Mocht er een onderdeel van een verkeerszuil aan vervanging toe zijn, dan kunt u in onze webshop ook alle losse onderdelen vinden. Zoals losse zuilkokers en kappen en losse onderstukken en fundaties.

Breed assortiment verkeerszuilen bij POL Heteren

Verkeerszuilen zijn snel en gemakkelijk te bestellen in onze webshop. Hier vindt u al onze producten overzichtelijk per categorie ingedeeld. Wij bezorgen uw bestelling met behulp van eigen transport; zo bent u altijd verzekerd van een snelle en professionele levering.

Kwaliteit gewaarborgd: onze ISO en VCA-certificering

Hoe weet u dat u bij POL Heteren aan het juiste adres bent als totaalleverancier op het gebied van verkeer en veiligheid? Het antwoord is eenvoudig: POL Heteren heeft al jarenlang een uitstekende reputatie in de markt. Kwaliteitsborging van onze producten en diensten staan bij ons hoog in het vaandel. Daarnaast zijn wij door TÜV Rheinland Nederland gecertificeerd volgens de nieuwste normen: ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 en VCA**.