Neerklapbare afzetpalen & beugels

Klappalen zorgen ervoor dat wegen kunnen worden afgesloten van ongewenst verkeer. U kunt hierbij denken aan fietspaden afsluiten voor auto’s of straten afsluiten voor ongewenst verkeer. De klappalen zijn eenvoudig in te klappen waardoor belangrijk verkeer, zoals hulpdiensten, gemakkelijk kunnen passeren. Ook zijn deze neerklapbare palen perfect om wildparkeerders te weren op privé parkeerplaatsen. Met behulp van bijvoorbleed een driekantsleutel kunnen de palen worden ontgrendeld en worden omgeklapt. Benieuwd naar alle klappalen van POL Heteren? Bekijk het hele assortiment hieronder.

Producten 1-12 van 15

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 15

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Inklapbare parkeerpaal

De inklapbare parkeerpalen zijn voorzien van een voetstuk of een bodemhuls. Ook heeft POL Heteren diverse verzonken parkeerpalen in een bak. De bak zorgt ervoor dat de inklapbare parkeerpaal veilig kan worden ingeklapt op de wegen. De palen zijn eenvoudig te plaatsen op de betreffende locatie en zijn gemaakt van verzinkt staal. Door het opvallende kleurgebruik van de rood witte klappalen worden deze palen niet over het hoofd gezien door bestuurders. Door toepassing van retroreflecterende banden valt het klappaaltje ook in de nacht goed op. Past een ander soort afzetpaal beter bij uw probleem? Bekijk dan al onze afzetpalen.  

Neerklapbare parkeerpalen van POL Heteren

De neerklapbare parkeerpalen van POL Heteren zijn verkrijgbaar in diverse soorten en maten. De rood witte klappalen steken 450 millimeter, 900 millimeter of 1000 millimeter boven het maaiveld uit. Er kan worden gekozen uit één kleurencombinatie, namelijk: rood met wit. Daarnaast biedt POL Heteren ook een driekantsleutel aan voor de ontgrendeling van de neerklapbare parkeerpalen. Deze sleutel zorgt ervoor dat de palen alleen door bevoegde mensen ontgrendeld en omgeklapt kunnen worden. Toch op zoek een andere neerklapbare oplossing? POL Heteren biedt ook diverse parkeerbeugels aan. 

POL Heteren levert niet alleen klappalen, maar kan ze ook voor u plaatsen

Heeft u geen mensen beschikbaar om klappalen te plaatsen? Of niet de juiste gereedschappen en afzetmaterialen om plaatsing in eigen beheer veilig en vakkundig uit te voeren? Dan is POL Heteren u graag van dienst. De collega’s van onze Servicedienst wegbeheer hebben ruime ervaring in het plaatsen van verkeersmaterialen, waaronder klappalen. Voor het uitvoeren van plaatsings- en montagewerkzaamheden is POL Heteren bv gecertificeerd volgens VCA** en onze collega’s beschikken over het VCA-certificaat. Onze moderne voertuigen beschikken over afzet- en bebakeningsmaterialen, elektrische actieraamwerken en voertuigsignalering. Indien nodig wordt er een afzetting gebruikt volgens de CROW-richtlijnen Werk In Uitvoering, eventueel ondersteund door verkeersregelaars. POL Heteren bv is ook ISO 9001 en ISO 14001-gecertificeerd. Kortom: plaatsing door POL Heteren staat voor veilig en vertrouwd!

Advies over klappalen

Heeft u vragen over de klappalen of heeft u advies van specialisten nodig? Bij POL Heteren helpen wij u graag. Neem gerust contact op met ons zodat we samen kunnen zoeken naar een gepaste oplossing of product.