Markeer- & wegenverf

Wegen zijn een essentieel onderdeel van onze infrastructuur en moeten goed worden onderhouden om ervoor te zorgen dat ze veilig en toegankelijk blijven voor iedereen. Een essentieel onderdeel van dit onderhoud is het regelmatig aanbrengen van wegenverf om rijstroken af te bakenen. Wegenverf is een relatief goedkope en gemakkelijke manier om wegen veilig te houden, maar het is belangrijk om het juiste type te kopen om het gewenste effect te bereiken. Ook kunt u bij POL Heteren terecht voor markeerverf. Of u nu een grens wilt markeren of andere visuele aanwijzingen wilt creëren, markeringsverf kan de perfecte oplossing zijn. Bekijk ons assortiment hieronder.

Producten 1-12 van 36

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 36

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Wegenverf wit

Witte wegenverf is een essentieel onderdeel van onze wegen en snelwegen. Dit type verf geeft bestuurders belangrijke informatie, zoals instructies voor het wisselen van rijstrook en het scheiden van rijstroken. Het dient ook als een effectief waarschuwingsapparaat om de zichtbaarheid te vergroten en bestuurders te waarschuwen voor naderende gevaren. Witte wegenverf helpt ook bij het creëren van veiligere wegen voor zowel voetgangers als automobilisten door het contrast tussen asfalt en andere objecten op of nabij de rijbaan te vergroten.

De witte wegenverf van POL Heteren is niet reflecterend en kan worden gebruikt met een kwast, spuit of roller. Het is eenvoudig aan te brengen op ondergronden zoals asfalt, beton, klinkers en stenen. De verf is van hoogwaardige kwaliteit en heeft daardoor een zeer goede hechting en dekkingskracht. Naast wit, is deze verf ook verkrijgbaar in meerdere kleuren.

Markeerverf

Markeerverf kopen? POL Heteren heeft een uitgebreid assortiment aan markeerverf. U kunt variëren in de kleur, de inhoud, het model en de zichtbaarheid. De zichtbaarheid is ook afhankelijk van het soort oppervlak en de toepassing. Deze verf is ook beschikbaar in meerdere fluor kleuren zodat hij goed opvalt. De markeerverf kan zelfs op vochtige ondergronden worden gebruikt.

Markeerverf spuitbus

De markeerverf van POL Heteren wordt verkocht in spuitbussen. De spuitbus is voorzien van een robuuste veiligheidskap die met één hand kan worden geopend. Door het 360° ventiel is de spuitbus in alle standen te gebruiken. Een ander voordeel van de markeerverf, is dat deze snel droogt. Binnen 10 minuten is de verf al opgedroogd, zelfs op vochtige ondergronden.

Eenvoudig wegenverf en markeerverf aanbrengen

Voor het netjes en eenvoudig markeren of het recht aanbrengen van lijnen wegenverf verkopen we diverser spuitbushouders en markeringswagens. De markeringswagen voor wegenverf is geschikt voor spuitbussen met een inhoud van 500, 600 en 750 ml.  Met een spuitbushouder kunt u markeerverf aanbrengen zonder te hoeven bukken. Ook wordt de kans op vieze handen  enorm verkleind bij gebruik van spuitbuspistolen. 

Advies over wegenverf

Heeft u advies nodig over wegenverf, markeerverf of bijbehorende benodigdheden? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag met al uw vragen en geven u graag een passend advies.