Vlaggen en masten

Op zoek naar vlaggen en masten? Bekijk het aanbod van POL Heteren. Vlaggen en banieren worden veel gebruikt, bijvoorbeeld op bedrijfs- en recreatieterreinen om de uitstraling van een pand te versterken. Vlaggen en banieren trekken immers de aandacht en hebben een trots karakter. Daarom verkoopt POL Heteren aluminium en kunststoffen masten voor vlaggen en banieren. Ook kunt u bij ons terecht als u op zoekt bent naar weersbestendige windzakken. U vindt ons gehele assortiment in de onderstaande categorieën. 

Masten en vlaggen van POL Heteren

Als u op zoek bent naar masten en vlaggen, dan bent u bij POL Heteren aan het juiste adres. Vlaggen en banieren kunnen op verschillende dragers worden gepresenteerd, zoals aan een vlaggenmast. Een vlaggenmast kan worden vervaardigd van aluminium en is dan cilindrisch, wat wil zeggen dat de diameter overal gelijk is. Als alternatief voor een aluminium vlaggenmast biedt POL Heteren u tevens een kunststof vlaggenmast. Deze variant is niet cilindrisch maar conisch; de vlaggenmast loopt dus taps toe. De kunststof vlaggenmast heeft een elegant uiterlijk. Bijna elke vlaggenmast kan worden omgebouwd tot een baniermast. De mast krijgt dan een gelagerde draaitop en wordt voorzien van een banierhouder. U vindt diverse masten voor vlaggen en banieren in ons assortiment. 

Ook op het gebied van windzakken heeft POL Heteren een uitgebreid assortiment. Windzakken zijn verkrijgbaar in verschillende lengtematen, variërend van anderhalve tot vier meter. Onze windzakken hebben drie rode en twee witte banen en worden bevestigd aan het bijbehorende aluminium draaistel (door middel van tie wraps). Op zoek naar andere toepassingen voor uw gebouw of terrein? Bekijk dan ons gehele Gebouw & Terrein assortiment.

Advies over vlaggen en masten 

Wilt u meer weten over onze vlaggen en masten, zoals vlaggenmasten en baniermasten? Bestel deze eenvoudig bij POL Heteren en bekijk ons brede assortiment op dit gebied. Heeft u eerst meer informatie nodig? Dan hebben wij een deskundig team dat u graag te woord staat. Neem gerust contact met ons op.