Flexpost verkeerszuilen

Ontdek de hoogwaardige Flexpost verkeerszuilen van POL Heteren. Verbeter de veiligheid op de weg met onze overrijdbare en duurzame oplossingen voor verkeersregulatie. Kies uit een uitgebreide selectie modellen, kleuren en accessoires. Bestel nu en maak gebruik van de flexibiliteit en betrouwbaarheid van onze Flexpost verkeerszuilen.

Producten 1-12 van 22

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 22

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Flexpost verkeerszuilen van POL Heteren

Bij POL Heteren begrijpen we het belang van veiligheid op de weg. Daarom bieden wij een uitgebreide collectie Flexpost verkeerszuilen die garant staan voor betrouwbaarheid en duurzaamheid. Onze overrijdbare verkeerszuilen zijn ontworpen om aanrijdingen te weerstaan en komen na impact altijd terug in hun oorspronkelijke positie, waardoor ze een veilige omgeving voor weggebruikers waarborgen. Met retroreflecterende banden in diverse kleurcombinaties zorgen onze Flexpost verkeerszuilen ervoor dat ze zelfs in de meest uitdagende wegomstandigheden goed zichtbaar zijn. 

Geschikt voor diverse toepassingen

Onze Flexpost verkeerszuilen zijn ontworpen om aan verschillende verkeerstoepassingen te voldoen, waardoor ze geschikt zijn voor een breed scala aan situaties. Hier zijn enkele voorbeelden van waar onze verkeerszuilen effectief kunnen worden ingezet:

Verkeersregulatie op wegen

Of het nu gaat om het markeren van rijstroken, het creëren van veilige oversteekplaatsen of het aanduiden van het begin van een wegversmalling, onze Flexpost verkeerszuilen bieden zichtbaarheid en signalering om de verkeersstroom te reguleren.

Parkeerterrein

Voor het creëren van duidelijke parkeervakken, het aangeven van gereserveerde ruimtes of het markeren van laad- en loszones zijn onze verkeerszuilen een ideale keuze. Ze helpen bij het handhaven van de verkeersveiligheid en het voorkomen van ongewenst parkeren.

Bedrijfsterrein & bouwplaats

Ook het markeren van gevaarlijke zones, het aanduiden van tijdelijke omleidingen of het waarschuwen voor aanwezige apparatuur, onze verkeerszuilen zorgen voor de nodige zichtbaarheid en veiligheid op bouwplaatsen. Ook bij het geleiden van verschillende verkeersstromen op een bedrijfsterrein zijn flexposten een onmisbare oplossing.

Verkeerszuilen voor diverse gebruikers

Deze diverse verkeerstoepassingen maken onze Flexpost verkeerszuilen relevant voor verschillende gebruikers, waaronder:

  • Aannemers en bouwbedrijven die verantwoordelijk zijn voor de veiligheid van bouwplaatsen en wegwerkzaamheden.
  • Gemeentelijke instellingen en overheidsorganisaties die verantwoordelijk zijn voor verkeersregulatie en openbare veiligheid.
  • Parkeerbeheerders en facility managers die parkeerterreinen efficiënt willen beheren.
  • Evenementenorganisatoren die tijdelijke verkeerssituaties moeten regelen voor festivals, markten of sportevenementen.

Montage 

Bij POL Heteren begrijpen we dat gemak en efficiëntie essentieel zijn bij het gebruik en de installatie van verkeerszuilen. Daarom bieden onze Flexpost verkeerszuilen een uitstekende montagegemak. Monteren kan rechtstreeks op het asfalt of op betonnen verkeersscheidingselementen. Ook zijn er betonpoeren beschikbaar met passende montagehulzen om de flexpost verkeerszuil eenvoudig in klinkerwerk te monteren. Tot slot zijn er adapterplaten beschikbaar, waarmee de zuilen op bestaande grondpotten kunnen worden geplaatst. Een setje montagemateriaal (vier schroeven en vier pluggen) wordt standaard meegeleverd.

Veelzijdige uitvoering

Onze Flexpost verkeerszuilen zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, waaronder verschillende hoogtes, RVV-modellen (BB21, BB22, D02) en kleurencombinaties. Dit stelt u in staat om de juiste verkeerszuil te kiezen die past bij uw specifieke behoeften en vereisten.

Eenvoudige montage

Dankzij het gebruiksvriendelijke ontwerp en de meegeleverde bevestigingsmaterialen is de montage van onze Flexpost verkeerszuilen snel en moeiteloos. Of u nu kiest voor montage op vlakke ondergronden of met behulp van een betonfundatie, u kunt vertrouwen op een vlotte installatieprocedure.

Flexibele toepassingen

Onze verkeerszuilen zijn geschikt voor diverse toepassingen, waaronder wegenbouwprojecten, parkeerterreinen, industrieterreinen en meer. Ze kunnen worden gemonteerd op verschillende ondergronden, waardoor ze flexibel inzetbaar zijn in verschillende situaties. 

Duurzame materialen

Onze Flexpost verkeerszuilen zijn vervaardigd uit hoogwaardige en duurzame materialen die bestand zijn tegen weersinvloeden en langdurig gebruik. Dit garandeert dat uw verkeerszuilen stevig en betrouwbaar blijven, zelfs onder zware omstandigheden.