Blikvangers

Blikvanger plaatsen?

Zoekt u een oplossing voor het zwerfafval? Zwerfafval is een groot probleem. Vooral in de buurt van scholen, bij pretparken, in natuur- en recreatiegebieden, langs voet- en fietspaden en op parkeerplaatsen. POL Heteren heeft voor u de perfecte oplossing met de blikvanger. Een blikvanger is een type afvalbak dat de aandacht trekt en afval (blik) opvangt. Het voordeel ten opzichte van de reguliere afvalbak is dat verkeersdeelnemers hun afval kwijt kunnen zonder te hoeven vertragen. Door de grote opening van 800 mm Ø is het eenvoudig om het afval in de bak te werpen. Op deze manier wordt afval op een milieuverantwoorde manier weggegooid. Aan de achterzijde bevindt zich een scharnierende klep zodat het opgevangen afval aan de achterzijde verwijderd kan worden. De klep is met een hangslot af te sluiten. POL Heteren biedt blikvangers aan in diverse kleuren en diverse afmetingen. Al onze blikvangers zijn van gepoedercoat staal en zijn in iedere gewenste RAL kleur leverbaar. De staanders zijn optioneel van retroreflecterende folie te voorzien. Sommige blikvangers hebben een randplaat aan de bovenzijde die de mogelijkheid biedt voor een tekst, naam en/of logo.

8 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

8 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Eenvoudig een blikvanger bestellen

POL Heteren is een familiebedrijf waar het leveren van kwaliteitsproducten en een uitstekende service hoog in het vaandel staan. U vindt bij ons alles op het gebied van verkeer en veiligheid. Wij bieden maatwerkoplossingen. In onze webshop bieden wij verschillende blikvangers aan. Als u uw keuze heeft gemaakt kunt u eenvoudig uw bestelling plaatsen. Wij hebben altijd een hoge voorraad en kunnen uw bestelling met ons eigen transport snel leveren. Als u vragen of advies nodig heeft dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij denken graag met u mee en geven u deskundig advies. Kijk eens rond in onze webshop en laat u inspireren door de vele mooie producten die wij aanbieden.

Catalogus

Wilt u graag onze catalogus ontvangen? U kunt deze per mail of telefonisch aanvragen. Wij sturen gratis onze 600 pagina's dikke catalogus naar u toe. Dit is geheel vrijblijvend. Naast de vele mooie producten treft u in onze catalogus ook veel praktische informatie aan over het gebruik en plaatsing van onze producten. Ook leest u meer over regelgeving van verkeers- en signaleringsproducten. In onze catalogus vindt u het breedste en diepste assortiment in Nederland als het gaat om het verhogen van veiligheid in het verkeer, in en rondom gebouwen en terreinen en op voertuigen.POL Heteren bestaat al 55 jaar en wij hebben de nodige ervaring om u van dienst te kunnen zijn. Wij staan graag voor u klaar!