Verkeerszuilen compleet

Onze uitgebreide selectie van hoogwaardige verkeerszuilen is ontworpen om aan al uw behoeften op het gebied van verkeersregulering te voldoen. Of u nu een gemeentelijke instelling, een wegbeheerder of terreinbeheerder bent, wij hebben de juiste oplossing voor u. Met onze verkeerszuilen reguleert u verkeersstromen en bepaalt u rijrichtingen volgens alle geldende voorschriften!

Producten 1-12 van 43

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 43

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Ontdek onze complete verkeerszuilen

Op deze pagina vindt u een breed scala aan complete verkeerszuilen, inclusief zuilkoker en buispaal, met of zonder verkeersbord. Wij bieden verschillende modellen aan die voldoen aan het Reglement verkeersregels en verkeerstekens (RVV). U kunt kiezen uit de RVV-model BB21 of RVV-model BB22, afhankelijk van uw specifieke vereisten.

Flexibele opties voor aanpassing

Bij POL Heteren geloven we in maatwerk. Daarom bieden we u diverse opties om uw verkeerszuil aan te passen aan uw wensen. U kunt kiezen uit verschillende kleuropties, zoals wit/rood, wit/zwart en geel, al naar gelang de eisen die bij de betreffende verkeerssituatie horen. Gestandadiseerd voor optimale herkenbaarheid voorzien van de beste retroreflecternde folie om de zichtbaarheid te maximaliseren. Daarnaast bieden we een scala aan buisdiameters (48 mm tot 76 mm) en koker types (aluminium of kunststof) om aan uw specifieke behoeften te voldoen.

Montagemogelijkheden voor elke situatie

We bieden diverse montage toepassingen aan voor onze verkeerszuilen. U kunt kiezen voor grondverankering inclusief ankers, zodat de zuil stevig en stabiel staat. Daarnaast bieden we de optie van een grondpot met draaisluiting, waardoor de zuil gemakkelijk te verwijderen is. Voor een meer vaste installatie kunt u kiezen voor een voetplaat die stevig op de grond wordt bevestigd. Op deze manier kunt u de verkeerszuilen aanpassen aan de specifieke eisen van uw locatie.

Veiligheid en regelgeving

Bij POL Heteren staat veiligheid voorop. Onze complete verkeerszuilen voldoen aan de geldende veiligheidsvoorschriften en RVV regelgeving. Ze zijn ontworpen om bij te dragen aan een optimale verkeersveiligheid, zodat weggebruikers duidelijke en betrouwbare informatie krijgen. Met onze verkeerszuilen kunt u een effectieve verkeersregulatie realiseren, zowel op bestaande locaties als bij nieuwe infrastructuurprojecten. 

Bestel nu uw verkeerszuilen bij POL Heteren

Bestel uw complete verkeerszuilen bij POL Heteren. Met onze hoogwaardige producten en uitgebreide keuzemogelijkheden kunt u vertrouwen op duurzaamheid, betrouwbaarheid en functionaliteit. Ons team van experts staat voor u klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze en om al uw vragen te beantwoorden. Verzeker uzelf van een veilige en efficiënte verkeersregeling met onze complete verkeerszuilen. Neem vandaag nog contact met ons op of plaats uw bestelling in onze webshop.