Rotondeportalen

De rotonde portalen van POL Heteren zijn ontworpen om een hoge attentiewaarde te bieden aan weggebruikers, dankzij de toepassing van gele profielen in combinatie met Klasse 3 retroreflecterende folie. Deze unieke combinatie zorgt ervoor dat onze rotonde portalen zelfs bij slechte weersomstandigheden en in het donker zeer goed zichtbaar zijn. Op deze pagina vindt u een uitgebreid assortiment aan rotonde portalen, waaronder de Rotondeportaal A, C en F. Daarnaast bieden we ook flexibiliteit in configuratie en maatwerkopties, zodat u de rotonde portalen kunt afstemmen op uw specifieke behoeften. Kies voor POL Heteren en profiteer van hoogwaardige kwaliteit, duurzaamheid en betrouwbare plaatsing. Bekijk nu ons assortiment en maak uw keuze voor veilige en goed zichtbare rotonde portalen.

Producten 1-12 van 31

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 31

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Verbeterde zichtbaarheid en attentiewaarde

Bij POL Heteren begrijpen we het belang van maximale zichtbaarheid en attentiewaarde voor rotonde portalen. Daarom hebben we gele profielen gecombineerd met Klasse 3 retroreflecterende folie, waardoor we optimale zichtbaarheid kunnen garanderen.

Onze rotonde portalen zijn ontworpen met speciale gele profielen die de aandacht van weggebruikers trekken. De opvallende gele kleur zorgt ervoor dat de portalen zelfs onder slechte weersomstandigheden en in het donker goed zichtbaar zijn. Dit draagt bij aan een verhoogde attentiewaarde, waardoor weggebruikers tijdig en adequaat kunnen reageren.

Daarnaast maken we gebruik van Klasse 3 retroreflecterende folie, die het licht terugkaatst naar de bron. Dit zorgt voor uitstekende zichtbaarheid, zelfs in omstandigheden met weinig licht. Het betekent ook dat onze rotonde portalen de aandacht trekken en weggebruikers helpen de juiste richting te vinden, ongeacht de weersomstandigheden.

Groter oppervlak retroreflecterende folie voor maximale effectiviteit

Bij POL Heteren streven we naar maximale impact en zichtbaarheid van onze rotonde portalen. Daarom bieden we de Rotondeportaal A en C met een lengte van 2000 mm, wat resulteert in een aanzienlijk groter oppervlak voor de retroreflecterende folie.

Door te kiezen voor onze rotonde portalen met een lengte van 2000 mm, vergroot u de impact en zichtbaarheid van de retroreflecterende folie aanzienlijk. In vergelijking met het gebruik van twee schrikhekplanken met dezelfde lengte, biedt ons ontwerp een veel groter oppervlak voor de folie. Dit betekent dat de folie meer ruimte heeft om licht te reflecteren en weggebruikers te attenderen op de aanwezigheid van de rotonde.

Deze grotere oppervlakte van de retroreflecterende folie resulteert in een verhoogde effectiviteit van de zichtbaarheid, vooral in situaties met weinig licht of slechte weersomstandigheden. Het vergroot de veiligheid op de weg en draagt bij aan een soepele en vlotte verkeersstroom.

Stevige en vandalisme-bestendige constructie

Het IND80 profiel, dat gebruikt wordt in onze rotonde portalen, biedt een solide en stabiele opstelling. Dit profiel is ontworpen om bestand te zijn tegen externe invloeden en is speciaal ontwikkeld om de duurzaamheid van het rotondeportaal te waarborgen. Hierdoor kunnen onze portalen zelfs in veeleisende omgevingen stand houden en blijven ze jarenlang in optimale staat.

Een ander voordeel van onze stevige constructie is de verminderde gevoeligheid voor vandalisme. We begrijpen dat vandalisme een zorg kan zijn bij openbare infrastructuur. Daarom hebben we ervoor gezorgd dat onze rotonde portalen bestand zijn tegen vandalisme en een langdurige bescherming bieden.