LED informatiekar


Communicatie is belangrijk in het verkeer. POL Heteren levert een full color LED informatiekar om dynamisch, flexibel en opvallend te communiceren bij evenementen, omleidingen of waarschuwingen. De kar is compact en mobiel uitgevoerd en overal inzetbaar. Met een gewicht van 660 kg volstaat Rijbewijs B voor transport zodat de informatiekar zonder belemmering overal mobiel inzetbaar is.

 

Kenmerken full color LED informatiekar

Het systeem is altijd operationeel

Het scherm is 360° draaibaar en heeft een brede kijkhoek

Informatie kan op afstand ingevoerd worden

Duurzame accu’s, SOLAR en energiezuinige LED’s

Rijbewijs B volstaat voor transport


LED

Full color

 

 

Duurzaamheid

Duurzaamheid

Auto brightness

Auto brightness

 

 

Rijbewijs B

Rijbewijs B

360° draaibaar

Draaibaar scherm

 

 

Connectiviteit

Connectiviteit

Accuguard

Accuguard

 

 

X Platform

X Platform


Het scherm heeft een brede kijkhoek en is 360° draaibaar

Het LED display heeft een afmeting van 1920x960 mm en is uitgevoerd met energiezuinige SMD LED modules. Naast een hoge lichtsterkte en relatief hoge resolutie, hebben deze modules ook een brede kijkhoek waardoor het scherm van alle kanten duidelijk leesbaar is. Een lichtsensor zorgt voor automatische aanpassing van de lichtsterkte.

De informatiekar kan in elke situatie gestationeerd worden. Het scherm is gemonteerd aan een 360° draaibare mast en is dus altijd in de juiste richting te stellen, onafhankelijk van de positie van de kar. De operationele hoogte is door middel van een lier in te stellen tot maximaal 3300 mm, gemeten tot aan bovenkant van het scherm, tijdens transport is dit 1950 mm. 

 

Het systeem is altijd operationeel en op afstand te bedienen

Voeding geschiedt door middel van onderhoudsvrije accu’s en optioneel met behulp van een enkel of dubbel SOLAR paneel. Deze combinatie zorgt voor een systeem dat altijd inzetbaar is en met de ‘slimme’ laders kunnen de accu’s op elk moment via het stroomnet bijgeladen worden. Daarnaast zijn de accu's optioneel te voorzien van een Accuguard met SMS functie. 

Het toevoegen en programmeren van content is vanaf elke willekeurige locatie mogelijk via een WiFi of 4G verbinding. Als deze verbinding niet beschikbaar is dan kan dit ook via USB toegevoegd worden. De levering is inclusief software voor PC, tablet of smartphone (iOS / Android). De informatiekar is voorzien van een GPS tracker. Op deze manier is altijd te traceren waar de kar zich bevindt.

 

Radar snelheidssysteem

Het is zelfs mogelijk om een snelheidsradar in het scherm te integreren. Met deze optie kan de gereden snelheid, bijvoorbeeld in combinatie met een snelheidsbord, op het scherm worden weergegeven.