Binnenbewegwijzering

Of het nu gaat om het vinden van de weg in een groot kantoorgebouw of het navigeren door een drukke ziekenhuisgang, onze binnenbewegwijzering helpt u de weg te vinden. POL Heteren biedt diverse soorten bewegwijzering aan, waaronder binnenbewegwijzering. Met meer dan 30 jaar ervaring in de bewegwijzeringsindustrie hebben we de kennis en expertise om u de beste binnenbewegwijzering te bieden die er is. In dit artikel zullen we ingaan op de verschillende soorten binnenbewegwijzering die we aanbieden en hoe deze uw bedrijf kunnen helpen. Lees verder en ontdek hoe onze binnenbewegwijzering uw organisatie kan verbeteren en vereenvoudigen.

 

Binnenbewegwijzering van POL Heteren

Bewegwijzering is al sinds 1993 een volwaardige bedrijfstak van POL Heteren die zich richt op het ontwerpen, produceren en monteren van diverse soorten bewegwijzering op wegen, terreinen en in gebouwen. Of het nu gaat om een bewegwijzeringsplan voor een bedrijfspand of het plaatsen van verkeersborden langs de weg, ons team van specialisten staat voor u klaar om u te helpen bij al uw bewegwijzerings- en veiligheidsvraagstukken.

Met ons vakmanschap en onze jarenlange ervaring kunnen wij u niet alleen helpen met het kiezen van de juiste binnenbewegwijzering voor uw bedrijf, maar ook met het ontwerpen van de perfecte oplossing. Onze DTP afdeling bestaat uit ervaren grafisch vormgevers die uw wensen kunnen vertalen in een ontwerp dat past bij uw bedrijf en huisstijl. Of het nu gaat om verkeersfiguraties, reclame-uitingen of andere bewegwijzering, bij ons bent u aan het juiste adres.

Soorten binnenbewegwijzering

Bij POL Heteren bieden we een breed scala aan binnenbewegwijzering. Of u nu op zoek bent naar bewegwijzering voor een ziekenhuis, kantoorpand, winkelcentrum of ander gebouw, wij hebben de oplossing die bij uw situatie past. Hieronder vindt u een overzicht van enkele soorten binnenbewegwijzering die wij aanbieden:

  • Wand- en plafondborden: Dit zijn borden die aan de wanden of plafonds van uw gebouw worden bevestigd om bezoekers te helpen navigeren.
  • Staande borden: Deze borden worden vaak gebruikt om bijvoorbeeld bij de receptie, entree of in de gangen te plaatsen. Ze zijn er in verschillende maten en vormen.
  • Vloermarkering: Met behulp van vloermarkering kunt u bijvoorbeeld looproutes, vluchtroutes of parkeervakken aangeven.
  • Pictogrammen: Deze borden bevatten alleen afbeeldingen of pictogrammen om bezoekers snel en eenvoudig te helpen navigeren.

Bij POL Heteren kunt u deze soorten binnenbewegwijzering kopen en eventueel laten plaatsen door ons ervaren team van specialisten. Wij kunnen u helpen bij het maken van de juiste keuze voor uw bedrijf en de bewegwijzering volledig naar uw wens ontwerpen en produceren.

Ontwerp van binnenbewegwijzering

Een goed ontwerp is van cruciaal belang voor binnenbewegwijzering. Het ontwerp moet niet alleen functioneel zijn en bezoekers helpen om snel en gemakkelijk de weg te vinden, maar het moet ook passen bij de uitstraling van het gebouw en de identiteit van het bedrijf.

Een belangrijk aspect van het ontwerp van binnenbewegwijzering is kleurgebruik. Kleuren kunnen helpen om verschillende delen van het gebouw te onderscheiden en om een duidelijk onderscheid te maken tussen verschillende soorten informatie. Het is belangrijk om de kleuren te kiezen die passen bij de huisstijl van het bedrijf, maar ook om te zorgen dat de kleuren elkaar niet overstemmen en leesbaar blijven.

Het lettertype is ook een belangrijk onderdeel van het ontwerp. Het moet goed leesbaar zijn en passen bij de uitstraling van het bedrijf. Een te klein lettertype of een lettertype dat moeilijk leesbaar is, kan ervoor zorgen dat de informatie niet goed wordt begrepen. Een goede keuze voor het lettertype kan de leesbaarheid en de uitstraling van de bewegwijzering verbeteren.

Het gebruik van beeldmateriaal is een andere manier om de binnenbewegwijzering te verbeteren. Beeldmateriaal kan helpen om bezoekers snel de informatie te geven die ze nodig hebben en kan ook de uitstraling van het gebouw verbeteren. Het is belangrijk om de juiste beelden te kiezen die passen bij de informatie en de uitstraling van het gebouw.

Plaatsing van binnenbewegwijzering

De plaatsing van binnenbewegwijzering is net zo belangrijk als het ontwerp zelf. Het is van belang dat de bewegwijzering goed zichtbaar is en op de juiste plaats is geplaatst, zodat bezoekers snel en eenvoudig de informatie kunnen vinden die ze nodig hebben.


Een belangrijk principe bij de plaatsing van binnenbewegwijzering is dat deze op ooghoogte moet worden geplaatst. Op deze manier is de bewegwijzering goed zichtbaar en kan de informatie snel en gemakkelijk worden gelezen. Ook de juiste afstand tot de kijker is belangrijk. De bewegwijzering moet niet te ver weg zijn, anders kan het moeilijk zijn om de informatie te lezen en te begrijpen.

POL heeft veel ervaring in het plaatsen van bewegwijzering en kan helpen bij het vinden van de beste plekken voor de bewegwijzering in een gebouw. Het team van POL weet hoe bewegwijzering het beste kan worden geplaatst om bezoekers snel en eenvoudig hun weg te laten vinden in het gebouw. POL kan helpen bij het vinden van de optimale plaats voor bewegwijzering, zodat deze goed zichtbaar is en op de juiste afstand van de kijker is geplaatst.

Onderhoud van binnenbewegwijzering

Het onderhoud van binnenbewegwijzering is van groot belang om de leesbaarheid en de uitstraling van de bewegwijzering te behouden. Er zijn verschillende zaken waar je op kunt letten bij het onderhoud van de binnenbewegwijzering.

Allereerst is het belangrijk om de bewegwijzering regelmatig te inspecteren. Zo kun je eventuele beschadigingen of verkleuringen tijdig opmerken en actie ondernemen om deze te herstellen. Daarnaast is het ook belangrijk om de bevestiging van de bewegwijzering te controleren om te zorgen dat deze stevig vast zit en niet los raakt.

Ook is het belangrijk om de bewegwijzering regelmatig schoon te maken. Stof, vuil en vlekken kunnen de leesbaarheid van de bewegwijzering aanzienlijk verminderen. Door de bewegwijzering regelmatig schoon te maken met een vochtige doek en eventueel een mild schoonmaakmiddel, blijft deze goed leesbaar en behoudt het zijn uitstraling.

Als laatste is het ook belangrijk om de bewegwijzering af en toe te vervangen. Na verloop van tijd kan de bewegwijzering slijten of verouderd raken. Door deze tijdig te vervangen, blijft de bewegwijzering goed leesbaar en blijft deze aansluiten bij de uitstraling van het gebouw. 

Meer weten over onze producten en diensten rondom binnenbewijzering? Neem dan contact met ons op.