Verkeersbordportalen

Voor wegsituaties, die een hogere attentiewaarde vereisen dan met standaard verkeersborden wordt bereikt, kunnen verkeersborden in een aluminium portaalconstructie worden geïntegreerd. Naast het veiligheidsaspect en de hoge attentiewaarde geven verkeersportalen uw gemeente een fraaie uitstraling. Elk verkeersportaal wordt met polyester gepoedercoate aluminium profielen geconstrueerd. Zo ontstaat een duurzame opstelling die onderhoudsarm en minder vandalismegevoelig is. Naast de levering van bijvoorbeeld kombordportalen, zoneportalen of rotondeportalen, helpen wij u ook graag met inventarisatie, plaatsing en onderhoud. Onze Servicedienst is dagelijks onderweg om Nederland een stukje veiliger te maken. Ons bedrijf is gecertificeerd volgens VCA** en elke monteur beschikt over een VCA-certificaat.

Verhoogde attentie met verkeerportalen

Verkeerportalen worden in bijna elke gemeente toegepast. Door de vormgeving wordt een portaalconstructie direct door iedere weggebruiker gezien. Het profiel kan in een opvallende signaalkleur worden uitgevoerd, waardoor de attentiewaarde nog verder wordt verhoogd. Om de geïntegreerde verkeersborden en schrikhekken ook bij duisternis of slechte weersomstandigheden goed op te laten vallen, wordt geadviseerd om deze uit te voeren met retroreflecterende Klasse 3 folie.


Scheepvaartborden in portaalconstructie

Als alternatief voor Dubbel Omgezette Rand borden zijn onze portaalconstructies ook geschikt voor toepassing van scheepvaarttekens langs vaarwegen. Deze scheepvaartportalen hebben een hoge stabiliteit en zijn minder vandalismegevoelig omdat de scheepvaarttekens in het profiel opgesloten zitten. Toepassing van scheepvaartborden in portaalvorm biedt een fraaie vormgeving en een hoge attentiewaarde langs de waterkant.