Tekstborden

Bestel hier uw tekstbord met retroreflecterende folie. Elk bord is voorzien van de wettelijk vereiste CE-markering. Het verkeersbord is voorzien van een retroreflecterend beeldvlak in de kleur wit, geel of blauw met een witte of zwarte tekst. Aan de grijze achterzijde zijn positioneringsgaten voor de klembeugels aangebracht. Het basismateriaal is cradle to cradle gecertificeerd aluminium.

Producten 1-12 van 136

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 136

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

C2C gecertificeerd aluminium

Aluminium verkeersborden worden gemaakt van cradle to cradle (C2C) gecertificeerd aluminium. Dit houdt in dat de gebruikte grondstoffen zonder waardeverlies hergebruikt kunnen worden.

C2C gecertificeerd aluminium C2C gecertificeerd aluminium

Wat is coil coating?

Voor de productie van een aluminium verkeersbord wordt gebruik gemaakt van een voorgelakte plaat. Hierbij wordt een modern coatingsproces toegepast, genaamd ‘coil coating’. Tijdens dit proces wordt het aluminium vanaf een rol door een installatie met ovens geleid, waarbij diverse stadia van voorbehandelen en lakken worden doorlopen.

De voordelen van coil coating

Voorgelakt aluminium met coil coating heeft doorslaggevende voordelen. De laklaag wordt gelijkmatig aangebracht en kan daardoor dunner zijn, waardoor er minder verf nodig is. Ondanks dat gaat de coating langer mee, is deze beter bestand tegen weersinvloeden en blijft deze langer mooi. U herkent deze verkeersborden aan de gekleurde rand aan de achterzijde van het bord. Dit geeft de kracht van deze lakbehandeling aan. De lak blijft volledig intact, ook nadat de plaat is omgezet.

Coil coating; Een duurzame oplossing

Coil coating is niet alleen de best beschikbare technologie voor het aanbrengen van lak op aluminium, maar ook de meest milieuvriendelijke. Coil coating helpt milieuproblemen, zoals de uitstoot van vluchtige organische componenten (VOC), het intensieve gebruik van chemicaliën, water en energie en het verwijderen van afval tot een minimum te beperken. Een zeer duurzaam proces, dat voortdurend wordt verbeterd.