Reparatieasfalt

Wij begrijpen dat duurzame oplossingen van essentieel belang zijn voor wegen en paden met verschillende verkeersbelastingen. Daarom bieden wij een uitgebreid assortiment reparatieasfalt dat jarenlang meegaat, zonder dat u er verder naar hoeft om te kijken. Op deze pagina ontdekt u meer over onze hoogwaardige asfaltreparatie producten en hoe ze een langdurige oplossing bieden voor uw wegen en paden. Van gebruiksklaar reparatieasfalt in verschillende kleuren tot verwerkbaarheid onder alle weersomstandigheden, POL Heteren heeft de oplossing die u nodig heeft.

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Asfaltreparatie: een langdurige oplossing

Als u op zoek bent naar een langdurige oplossing voor uw weg- en padreparaties, bent u bij POL Heteren aan het juiste adres. Ons reparatieasfalt staat bekend om zijn uitstekende duurzaamheid en langdurige hechting, waardoor uw oppervlakken jarenlang in optimale staat blijven.

Het reparatieasfalt van POL Heteren is speciaal ontwikkeld om bestand te zijn tegen verschillende verkeersbelastingen. Of het nu gaat om lichte voetgangerspaden of drukke wegen met zwaar verkeer, ons reparatieasfalt biedt de nodige stevigheid en stabiliteit. U kunt vertrouwen op onze producten, ongeacht de intensiteit van het verkeer op uw wegennetwerk.

Bovendien bieden wij kleuropties voor ons reparatieasfalt, zodat u kunt kiezen wat het beste past bij uw specifieke behoeften en esthetische voorkeuren. Of u nu de voorkeur geeft aan de traditionele zwarte kleur of een rode tint, wij hebben de juiste optie voor u. Hierdoor kunt u niet alleen de functionaliteit verbeteren, maar ook de visuele aantrekkingskracht van uw wegen en paden vergroten.

Aanbrengen & verwerking van reparatieasfalt

Het aanbrengen begint met de voorbereiding van het oppervlak. Voordat het reparatieasfalt wordt aangebracht, moeten alle vuil, water en ijsresten zorgvuldig worden verwijderd. Een schoon oppervlak zorgt voor een betere hechting en een langdurig resultaat. Indien nodig worden ook de randen uitgehakt, zodat het nieuwe asfalt goed kan aansluiten op de bestaande structuur.

Het reparatieasfalt wordt aangebracht met een verhoogde hoogte van ongeveer 15%. Dit zorgt ervoor dat na het egaliseren en verdichten een lichte verhoging ontstaat, maar het materiaal mag niet over de randen uitsteken. Op deze manier wordt een naadloze overgang gecreëerd tussen het gerepareerde gebied en de omliggende weg of het pad.

Het egaliseren en verdichten van het reparatieasfalt is essentieel voor een strak en duurzaam resultaat. Voor kleine beschadigingen kan een handstamper voldoende zijn om het asfalt te verdichten. Maar uiteindelijk zal het asfalt verdichten door de belasting van verkeer. Dit betekent dat een gerepareerde plek direct weer vrijgegeven kan worden voor verkeer, zonder punt- of draaibelasting, zodat het normale verkeer er zonder problemen overheen kan rijden.

Het reparatieasfalt heeft een langzame uithardingstijd, afhankelijk van de omgevingstemperatuur en stabilisatie. Een goede verdichting zorgt voor een snellere uitharding van het asfalt. Om de uitharding te ondersteunen, wordt het vlak vaak afgewerkt met brekerzand. Dit zorgt voor een extra laag bescherming en draagt bij aan de stabiliteit en duurzaamheid van het reparatiegebied.