Attentiesystemen

POL Heteren is al vele jaren uw betrouwbare partner op het gebied van attentiesystemen, zoals verkeerstellers, snelheidsdisplays en attentiesystemen voor het veilig inrichten van voetgangers oversteekplaatsen (VOP). Al deze systemen leveren een aanzienlijke bijdrage aan de verkeersveiligheid door weggebruikers bewust te maken van de gereden snelheid en het rijgedrag. POL Heteren biedt naast de leverantie van attentiesystemen ook aanvullende diensten voor plaatsing, onderhoud en ondersteuning. Ook helpen wij u graag op locatie met de inventarisatie en het inrichten van verkeersveilige oversteekplaatsen voor voetgangers en/of fietsers.

POL Servicedienst Wegbeheer; veilig en vertrouwd!

POL Heteren is voor het uitvoeren van plaats- en montagewerkzaamheden gecertificeerd volgens VCA**. Elke medewerker beschikt over het VCA certificaat en heeft overige relevante opleidingen gevolgd, zoals: Veilig werken aan de weg, Veilig werken met een hoogwerker, hef- en reachtruck, Generieke Poortinstructie (GPI) en EHBO voor chauffeurs.


Daarnaast beschikt elke medewerker ook over aanwijzingen als Vakbekwaam Persoon (VP) of Voldoende Onderricht Persoon (VOP) voor het uitvoeren van de omschreven elektra werkzaamheden. Ieder voertuig beschikt over de benodigde afzet- en bebakeningsmaterialen, elektrisch actieframe en voertuigsignalering. Wanneer noodzakelijk wordt er een afzetting gebruikt volgens de CROW richtlijnen Werk In Uitvoering, eventueel ondersteund door verkeersregelaars. Veiligheid voor alles!


Verkeerstellers & snelheidsdisplays

Onze snelheidsdisplays leveren een aanzienlijke bijdrage in de bewustwording van de gereden snelheid door weggebruikers. Daarnaast vormt de output een belangrijke bron van informatie waarop verkeerskundigen en wegbeheerders hun beleid kunnen baseren. POL Heteren biedt naast de leverantie van snelheidskasten en verkeerstellers ook aanvullende diensten voor plaatsing, onderhoud en ondersteuning. Via onze Servicedienst bieden wij de mogelijkheid om de apparaten periodiek op locatie voor u op te hangen, te verplaatsen en uit te lezen. De uitgelezen data leveren wij in Excel formaat aan. Ook voor (periodiek) onderhoud en reparatie kunt u bij ons terecht. Specifiek opgeleide monteurs voeren onderhoud en reparaties in een speciale werkplaats in Heteren voor u uit.

 

viaCloud

Online beheer van locaties,
data en instellingen!


Grotere verkeersveiligheid met attentieborden

POL Heteren is al vele jaren uw betrouwbare partner op het gebied van attentiesystemen zoals verkeerstellers, snelheidsdisplays en attentiesystemen voor het veilig inrichten van voetgangers oversteekplaatsen (VOP). Met attentieborden wordt aandacht gevraagd voor bijzondere verkeerssituaties zoals het naderen van een school of speelplaats. Al deze systemen leveren een aanzienlijke bijdrage aan de verkeersveiligheid door weggebruikers bewust te maken van de gereden snelheid en het rijgedrag. Voetgangers en fietsers zijn kwetsbaar in het verkeer. Als de bestaande infrastructuur onvoldoende zichtbaarheid biedt dan is een goede verlichting, in combinatie met een dynamisch attentiebord heel belangrijk. POL Heteren heeft al veel oversteekplaatsen mogen inrichten. Elke oversteekplaats vergt een projectmatige en maatwerkaanpak. Naast een mooi eindresultaat waarderen klanten het persoonlijke en technische advies, de transparante aanpak en de professionele uitvoering. U kunt bij ons ook terecht voor aanvullende diensten voor plaatsing, onderhoud en ondersteuning. Wij gaan graag samen met de wegbeheerder op de locatie kijken om te bepalen wat de beste oplossing is. Er zijn verschillende mogelijkheden om de oversteekplaats opvallender en veiliger te maken. Er wordt vaak gekozen voor een attentiesysteem met knipperende LED lampen en speciale verlichtingsarmaturen. Op deze website kunt u uitgebreide specificaties lezen van elk attentiesysteem.

VCA certificaat

POL Heteren is een familiebedrijf waar u alles kunt krijgen op het gebied van verkeer en veiligheid. Het leveren van kwaliteitsproducten, een persoonlijke benadering en een uitstekende service staan bij ons hoog in het vaandel. Wij zijn voor het uitvoeren van plaats- en montagewerkzaamheden gecertificeerd volgens VCA (Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers). Elke medewerker beschikt over het VCA certificaat en heeft overige relevante opleidingen gevolgd.

Daarnaast beschikt ook elke medewerker over aanwijzigingen als Vakbekwaam Persoon (VP) of Voldoende ONderricht Persoon (VOP) voor het uitvoeren van de omschreven elektra werkzaamheden. Bij ons geldt: Veiligheid voor alles! Ook voor periodiek onderhoud en reparatie van het attentiebord kunt u bij ons terecht. In onze speciale werkplaats in Heteren voeren wij onderhoud en reparaties uit.

Snelle levering van attentieborden

Omdat wij beschikken over een hoge voorraad en eigen transport inzetten kunnen wij snel leveren. Als u vragen heeft over de attentieborden, verkeerstellers etc. dan kunt u te alle tijde contact met ons opnemen. Wij denken graag met u mee en bieden een maatwerkoplossing. U kunt een gratis catalogus aanvragen met 600 pagina's mooie producten op het gebied van verkeer en veiligheid. U bent ook welkom om een bezoek te brengen aan onze showroom waar de meest gangbare producten staan opgesteld. Wij staan graag voor u klaar!