Attentiesystemen

POL Heteren is al vele jaren uw betrouwbare partner op het gebied van attentiesystemen, zoals verkeerstellers, snelheidsdisplays en attentiesystemen voor het veilig inrichten van voetgangers oversteekplaatsen (VOP). Al deze systemen leveren een aanzienlijke bijdrage aan de verkeersveiligheid door weggebruikers bewust te maken van de gereden snelheid en het rijgedrag. POL Heteren biedt naast de leverantie van attentiesystemen ook aanvullende diensten voor plaatsing, onderhoud en ondersteuning. Ook helpen wij u graag op locatie met de inventarisatie en het inrichten van verkeersveilige oversteekplaatsen voor voetgangers en/of fietsers.

POL Servicedienst Wegbeheer; veilig en vertrouwd!

POL Heteren is voor het uitvoeren van plaats- en montagewerkzaamheden gecertificeerd volgens VCA**. Elke medewerker beschikt over het VCA certificaat en heeft overige relevante opleidingen gevolgd, zoals: Veilig werken aan de weg, Veilig werken met een hoogwerker, hef- en reachtruck, Generieke Poortinstructie (GPI) en EHBO voor chauffeurs.


Daarnaast beschikt elke medewerker ook over aanwijzingen als Vakbekwaam Persoon (VP) of Voldoende Onderricht Persoon (VOP) voor het uitvoeren van de omschreven elektra werkzaamheden. Ieder voertuig beschikt over de benodigde afzet- en bebakeningsmaterialen, elektrisch actieframe en voertuigsignalering. Wanneer noodzakelijk wordt er een afzetting gebruikt volgens de CROW richtlijnen Werk In Uitvoering, eventueel ondersteund door verkeersregelaars. Veiligheid voor alles!


Verkeerstellers & snelheidsdisplays

Onze snelheidsdisplays leveren een aanzienlijke bijdrage in de bewustwording van de gereden snelheid door weggebruikers. Daarnaast vormt de output een belangrijke bron van informatie waarop verkeerskundigen en wegbeheerders hun beleid kunnen baseren. POL Heteren biedt naast de leverantie van snelheidskasten en verkeerstellers ook aanvullende diensten voor plaatsing, onderhoud en ondersteuning. Via onze Servicedienst bieden wij de mogelijkheid om de apparaten periodiek op locatie voor u op te hangen, te verplaatsen en uit te lezen. De uitgelezen data leveren wij in Excel formaat aan. Ook voor (periodiek) onderhoud en reparatie kunt u bij ons terecht. Specifiek opgeleide monteurs voeren onderhoud en reparaties in een speciale werkplaats in Heteren voor u uit.

 

viaCloud

Online beheer van locaties,
data en instellingen!