Sluishek - 700x1200x60 mm Ø - wit/rood + tussenbuis - instorten

Sluishek - 700x1200x60 mm Ø - wit/rood + tussenbuis - instorten

Artikelnummer
157046521B

  Sluishek met tussenbuis en verlengde staanders om in te storten. Wordt vaak toegepast als voetgangerssluis, fietsbeugel of afscheiding tussen rijbaan en trottoir of fietspad.

  € 175,50 Excl. BTW € 212,36 Incl. BTW
  Levertijd: >15 werkdagen

  Omschrijving

  Vast sluishek, breed inzetbaar

  Multifunctioneel inzetbare beugel die vaak wordt toegepast als voetgangerssluis, fietsbeugel of afscheiding tussen rijbaan en trottoir of fietspad.

  Fietsen kunnen aan beide zijden geplaatst worden en in combinatie met een hangslot biedt de beugel optimale bescherming tegen diefstal.

  Uitvoering

  Het sluishek heeft een diameter van 60 mm en is gemaakt van verzinkt staal en volledig thermisch verzinkt. Voor optimale zichtbaarheid is de voetgangerssluis wit geëpoxeerd en voorzien van rode retroreflecterende banden.

  De beugel is voorzien van een tussenbuis en wordt geleverd met verlengde staanders om in te storten. Het is ook mogelijk om de beugel in combinatie met grondpotten met draaisluiting te plaatsen. Het sluishek is hierdoor uitneembaar en bij eventuele calamiteiten tijdelijk te verwijderen.

  RAL kleuren

  Deze sluishekken zijn in iedere gewenste RAL kleur leverbaar. Neem contact op met onze afdeling verkoop voor meer informatie.

  Specificaties

  Meer informatie
  Product typeSluishek - vast
  UitvoeringMet tussenbuis
  MateriaalVerzinkt staal in kleur gecoat
  KleurWit + rode retroreflecterende banden
  Lengte (mm)700
  Hoogte boven maaiveld (mm)800
  Buisdiameter (mm)60
  Montage toepassingInstorten