Drempels & kabelbruggen

Drempels of een kabelbrug kopen?

Als er een kabel over de grond ligt is dat een obstakel voor personen en voertuigen die erover heen moeten. Bovendien kan de kabel beschadigd raken als er een zwaar voertuig overheen rijdt. POL Heteren heeft de oplossing! Met een kabelbrug wordt de kabel beschermd. Voertuigen rijden er moeiteloos overheen en niemand loopt het risico om erover te struikelen. In onze webshop treft u diverse kabelbruggen aan. Van de kabelbruggen die wij aanbieden kunt u de uitgebreide specificaties lezen. Elke kabelbrug is voorzien van een handvat zodat u ze makkelijk kunt transporteren. De belastbaarheid per wieldruk verschilt per kabelbrug. De kabelbruggen zijn onderling koppelbaar. POL Heteren is de leverancier van alle producten op het gebied van verkeer en veiligheid. Wij zijn een familiebedrijf waar het leveren van kwaliteitsproducten, het bieden van maatwerkoplossingen en een uitstekende service hoog in het vaandel staan. Twijfelt u welk product voor uw project het meest geschikt is? U kunt te alle tijde contact met ons opnemen. Wij denken graag met u mee en geven u een deskundig advies op maat. Samen met u gaan we op zoek naar de juiste oplossing of het juiste product. Voor optimale kabelbescherming en een veilig werkterrein bestelt u de Easy Go brug bij POL Heteren!

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Kabelbrug bestellen

Met een kabelbrug blijven alle kabels op hun plek liggen en worden netjes weggewerkt. Het plaatsen en verwijderen van de kabels is in een ommezientje gebeurd. U kunt uw gewenste product eenvoudig bestellen in onze webshop. In onze webshop treft een groot assortiment producten aan op het gebied van verkeer en veiligheid. U zult versteld staan van ons uitgebreide aanbod verkeersmaterialen. U kunt makkelijk vinden wat u zoekt.

Snelle levering kabelbrug

Heeft u snel bescherming voor uw kabels nodig? Dat is geen enkel probleem! Omdat wij leveren uit voorraad en ons eigen transport inzetten, kunnen wij uw bestelde product zeer snel leveren. Vindt u het prettiger om door onze catalogus te bladeren? U kunt deze per mail of telefonisch aanvragen. Onze catalogus is wel 600 pagina's dik en staat vol met de meest uiteenlopende artikelen voor verkeer en veiligheid. Ook vindt u er informatie over regelgeving van verkeers- en signaleringsproducten. Handig is de informatie over het gebruik of plaatsing van de producten. Wij bezorgen u graag kosteloos en geheel vrijblijvend de POL catalogus. Al onze producten zijn van de hoogste kwaliteit. Als u nog vragen over kabelbruggen heeft dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij staan graag voor u klaar!