Grillflitsers

Op zoek naar LED grillflitsers voor voertuigen? Dan ben je bij POL Heteren aan het juiste adres. De grill flitsers zorgen ervoor dat voertuigen goed opvallen overdag en in het donker. Ook zijn ze eenvoudig te monteren op de voertuigen. De LED-grill flitsers van POL Heteren voldoen aan alle wettelijke eisen en kunnen worden gebruikt door onder andere wegenbouwers en hulpverleners. Met de opvallende grill flitsers kunnen professionals veilig hun beroep uitvoeren. Benieuwd naar alle LED-flitsers? Bekijk het gehele aanbod hieronder.

Producten 1-12 van 124

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 124

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

LED flitsers voor auto’s 

De LED flitsers voor auto’s zijn te verkrijgen in diverse kleuren, waaronder oranje/amber en blauw. De oranje LED-flitsers worden het meeste aangeboden in het assortiment van POL Heteren, omdat deze flitsers het meeste voorkomen op voertuigen. Met deze oranje LED flitsers valt het voertuig goed op tijdens bijvoorbeeld wegwerkzaamheden of andere gevaarlijke situaties. De blauwe LED-flitsers zijn ook te vinden in het assortiment van POL Heteren. Deze blauwe flitsers worden voornamelijk gebruikt door hulpverleningsdiensten of andere instanties die toestemming hebben om optische- en akoestische signalering te voeren. LED lampen verbruiken relatief weinig stroom en hebben een lange levensduur. Hierdoor zijn ze uitermate geschikt voor de plaatsing op voertuigen.

LED flitsers 12/24V

Bijna alle LED flitsers van POL Heteren zijn te gebruiken op 12 en 24 volt. De 12/24 volt LED filters voldoen aan de  R65 zichtbaarheidsnorm. Wij bieden we diverse soorten en maten LED flitser aan, van smalle grill flitsers tot aan grote flits lampen met geïntegreerde bevestiging . Zo kunt u voor elke toepassing een gepaste flitser vinden. Ze kunnen eenvoudig en in diverse posities worden gemonteerd, zoals horizontaal en verticaal. Zoekt u toch een ander soort signalering voor uw voertuig? Bekijk dan al onze voertuigsignalering.

Advies over LED grillflitsers

Heeft u vragen over de LED grill flitsers of heeft u advies van specialisten nodig? Bij POL Heteren helpen wij u graag. Neem gerust contact op met ons zodat we samen kunnen zoeken naar een gepaste oplossing of product.