Stop matrixborden

Op deze pagina vindt u matrixborden die diverse teksten kunnen weergeven. Een groot deel van de borden zijn stop matrixborden. Met deze borden kunnen bevoegde instanties, zoals de politie, weggebruikers duidelijk maken dat zij moeten stoppen. Het is belangrijk dat deze matrixborden de boodschap goed overbrengen en dat ze duidelijk te lezen zijn. De stop matrixborden zijn verkrijgbaar in meerdere uitvoeringen en meerdere weergaven. Enkele borden zijn ook zelf programmeerbaar. Bekijk hieronder ons ruime assortiment aan matrixborden.

Producten 1-12 van 49

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 49

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Stop politie bord kopen

De matrixborden zijn verkrijgbaar in meerdere uitvoeringen en kunnen meerdere teksten weergeven, waaronder ‘Stop politie’. De borden kunnen op verschillende manieren worden bevestigd aan bevoegde voertuigen. Het bord kan bijvoorbeeld op de zonneklep van een voertuig worden bevestigd, ook in spiegelbeeld. Wanneer u zelf de zonneklep bij ons aanlevert, dan kunnen wij het matrixbord eenvoudig hierin bevestigen (inbouw). U kunt matrix borden van stroom voorzien door deze aan te sluiten op een bedienpaneel of met behulp van de sigarettenplug in de auto.

Wilt u een stop matrixbord liever tijdelijk bevestigen aan een voertuig? Kies dan voor een uitvoering die u kunt bevestigen met klittenband. Deze uitvoering is ideaal voor burgervoertuigen of lease auto’s. De voorplaat van het bord heeft een rood anti reflex filter voor een optimale zichtbaarheid.

Stop matrixbord

Laat weggebruikers weten wat de aard van werkzaamheden is of geef aan langs welke zijde het voertuig gepasseerd moet worden met behulp van een programmeerbaar LED tekstbord. Voor politie en opsporingsambtenaren zijn er matrixborden met tekst om weggebruikers te laten stoppen of volgen. Kies uit een inbouw uitvoering of een opbouw uitvoering. 

U kunt kiezen uit standaard teksten voor de meerdere instanties: boa, toezicht, politie en handhaving. De tekst kan reëel worden weergegeven, in spiegelschrift of allebei. Het stop matrixbord kan niet alleen op auto’s worden gemonteerd, maar ook op motoren. Kies daarvoor de uitvoering met een vaste behuizing.

De stop matrixborden van POL Heteren worden snel geleverd door onze hoge voorraad en eigen transport. U kunt eenvoudig in onze webshop uw producten bestellen. Bekijk altijd de informatie van het betreffende product voor de actuele levertijden. 

LED dot matrix display

Een LED dot matrix display is een soort elektronische display dat bestaat uit een raster van lichtgevende diodes (LEDs) die worden gebruikt om tekst of andere tekens weer te geven. LED dot matrix displays worden vaak gebruikt in verkeersborden, bijvoorbeeld in matrixborden die worden gebruikt om automobilisten te waarschuwen voor de aanwezigheid van een politiecontrole op de weg. Ook worden ze vaak gebruikt bij stop matrixborden. LED dot matrix displays zijn energiezuiniger dan traditionele displays en hebben een langere levensduur. Ze zijn ook gemakkelijk te programmeren en te gebruiken, wat ze populair maakt voor veel toepassingen. Alle stop matrixborden van POL Heteren maken gebruik van deze techniek.

Advies over matrixborden

U kunt bij ons terecht met vragen over de stop matrixborden. Heeft u vragen over welke uitvoering het beste bij uw voertuig past? Of vragen over de montage? Wij helpen u graag. Neem contact met ons op en wij zullen u zo spoedig mogelijk te woord staan.