Golight & overige zoeklampen

Ontdek ons uitgebreide assortiment zoeklampen bij POL Heteren. Met verschillende bevestigingsopties, voedingsmogelijkheden, bedieningsmethoden en LED-configuraties, vindt u bij ons de perfecte zoeklamp die aan al uw eisen voldoet. Of u nu een professional bent die dagelijks de weg op gaat of een avonturier die graag offroad gaat, onze zoeklampen bieden de ultieme verlichtingsoplossing. Bekijk ons assortiment hieronder en bestel eenvoudig via onze webshop.

 

Producten 1-12 van 23

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 23

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Krachtige zoeklampen voor optimale zichtbaarheid

Voor beveiligingsbedrijven en weginspecteurs zijn zoeklampen essentieel als hulpmiddel tijdens nachtelijke inspecties. Ze bieden een heldere en verreikende lichtbundel die de objecten helder verlichten. Dit optimale zicht vergemakkelijkt de uitvoering van hun taken. Zoeklampen kunnen ook van onschatbare waarde zijn bij het laden en lossen van vracht, waardoor het gemakkelijker wordt om de juiste lading te vinden en te inspecteren.

Voor hulpdiensten, zoals politie, brandweer en reddingsdiensten, zijn zoeklampen ook een onmisbaar instrument bij hun dagelijkse werkzaamheden. Of het nu gaat om het doorzoeken van een gebied tijdens reddingsoperaties, het verlichten van een plaats delict of het signaleren van gevaren, zoeklampen bieden een krachtige en gerichte verlichting die hen ondersteunt bij het uitvoeren van hun taken. Zowel op land als op water.

Bevestigingsmogelijkheden: Magneet of 4-puntsvast

Onze zoeklampen kunnen worden bevestigd met behulp van een krachtige magneet. Met deze optie kunt u de zoeklamp snel en eenvoudig op metalen oppervlakken bevestigen, zoals het dak van uw voertuig. De magneet zorgt voor een stevige en stabiele bevestiging. Maar voor hogere snelheden of ruwe terreinen adviseren wij permanente montage. De magneet is ideaal voor situaties waarin u de zoeklamp tijdelijk wilt gebruiken en gemakkelijk wilt kunnen verplaatsen tussen verschillende voertuigen of vaartuigen.

Voor een meer permanente bevestiging bieden we ook de 4-puntsvaste optie. Met dit systeem kunt u de zoeklamp stevig aan uw voertuig bevestigen met behulp van vier punten. Dit zorgt voor een stabiele en veilige installatie, zelfs tijdens intense rijomstandigheden. Het biedt extra bescherming tegen trillingen en schokken, waardoor de zoeklamp stevig op zijn plaats blijft, ongeacht de omstandigheden waarin u zich bevindt.

Voedingsflexibiliteit: 12V, 24V of 12/24V

Onze zoeklampen zijn verkrijgbaar in drie voedingsopties: 12V, 24V of 12/24V. Dit stelt u in staat om de zoeklamp aan te sluiten op de voeding van uw voertuig, ongeacht of dit om een 12 volt of 24 volt voer- of vaartuig gaat. 

Voor voertuigen met een 12V-systeem bieden we LED zoeklampen die specifiek zijn ontworpen om te werken met deze voedingsspanning. Ze leveren krachtige verlichting en prestaties, zelfs bij een lagere spanning. Dit maakt ze ideaal voor personenauto's, campers, boten en andere voertuigen met een 12V-voedingssysteem.

Voor voertuigen met een 24V-systeem hebben we zoeklampen die zijn geoptimaliseerd voor deze hogere spanning. Ze bieden dezelfde krachtige verlichting en betrouwbare prestaties als hun 12V-tegenhangers, maar zijn speciaal ontworpen om te werken met een 24V-voedingssysteem. Dit maakt deze searchlights perfect geschikt voor vrachtwagens, bussen, landbouwvoertuigen en andere voertuigen met een 24V-voedingssysteem.

Een aantal zoeklampen zijn verkrijgbaar in een multivoltage uitvoering. Dit betekent dat de elektronica geschikt is voor gebruik op zowel 12 als 24 volt voer- en vaartuigen.

LED of halogeen?

LED-verlichting is een populaire keuze vanwege de vele voordelen die het biedt. LED's zijn energiezuinig en hebben een lange levensduur, waardoor ze duurzaam en kosteneffectief zijn. Ze produceren helder en intens wit licht, waardoor ze zorgen voor een uitstekende zichtbaarheid, met name in donkere omstandigheden. LED's hebben ook een snelle reactietijd, wat betekent dat ze direct op volle sterkte kunnen schijnen zodra ze worden ingeschakeld. Daarnaast zijn LED-lampen robuust en bestand tegen schokken en trillingen, waardoor ze ideaal zijn voor gebruik in voertuigen.

Halogeenverlichting heeft zijn eigen unieke voordelen en wordt nog steeds gebruikt in sommige zoeklampen. Halogeenlampen staan bekend om hun intense licht in combinatie met de juiste reflector. Ze bieden een krachtige, verdragende lichtstraal, waardoor ze ideaal zijn voor gebruik in voertuigen waar een sterke en verreikende verlichting vereist is. Bovendien is de lichtbron van de halogeen zoeklampen eenvoudig te vervangen en zijn halogeen zoeklichten relatief betaalbaar.