Autoverlichting & werkverlichting

 Autoverlichting is een belangrijk onderdeel van de zichtbaarheid van een voertuig op de weg. Markeerlichten, achterlichten, kentekenverlichting en andere verlichting van auto's spelen een essentiële rol bij het bieden van meer veiligheid aan bestuurders tijdens het rijden. Ze verbeteren niet alleen de zichtbaarheid tijdens donkere of mistige omstandigheden, maar ze kunnen ook extra veiligheid bieden door andere bestuurders te waarschuwen voor de aanwezigheid van uw auto. Benieuwd naar alle soorten autoverlichting? Bekijk het volledige assortiment hieronder.

Autoverlichting kopen

U kunt uw autoverlichting kopen bij POL Heteren. Bestel het eenvoudig en snel in onze webshop. Dankzij onze hoge voorraad en eigen transport, worden onze producten snel geleverd. U kunt bij ons terecht voor veel soorten autoverlichting. Kies uit verschillende functies, waaronder: markeerlichten, knipperlichten, remlichten en veel meer. Voor iedere toepassing en voor iedere auto vind u bij ons passende verlichting. Ook kunt u kiezen uit diverse kleuren voor de behuizing en diverse kleuren LED lampen. 

Kentekenverlichting 

Kentekenverlichting is een klein maar essentieel onderdeel van uw voertuig. Zonder dit kan rijden in het donker gevaarlijk zijn en kunt u boetes krijgen voor het hebben van een onverlichte kentekenplaat. Het hebben van kentekenplaatverlichting is noodzakelijk om veilig en legaal rijden op donkere wegen te garanderen.

Wanneer u op zoek bent naar een nieuwe kentekenplaatverlichting, zijn er verschillende factoren waarmee u rekening moet houden. Zorg er eerst voor dat het type lamp overeenkomt met de vereisten van uw auto. Misschien wilt u ook nadenken over het wattage van de lamp, het helderheidsniveau en zelfs de kleurtemperatuur bij het kiezen van uw vervangende lampen. 

De kentekenverlichting van POL Heteren is aan te sluiten op de bekabeling markeringslampen. Ook zijn enkele voorzien van waterdichte connectors ter bevordering van het Harness bekabelingssysteem. Alle kentekenverlichting van POL Heteren is ECE goedgekeurd. De verlichting zal geen storing veroorzaken op andere elektronische apparatuur. 

Markeerlicht van POL Heteren

Markeerlichten zijn een vorm van buitenverlichting die vaak wordt aangetroffen op vrachtwagens, aanhangwagens, recreatievoertuigen (RV's) en paardentrailers. Ontworpen om extra zichtbaarheid te bieden aan grote voertuigen bij weinig licht. Ook helpen markeringslichten de veiligheid van nachtelijk rijden te verbeteren.

Deze kleine maar krachtige lampen worden vaak langs de boven- of zijranden van het voertuig gemonteerd en zijn verkrijgbaar in meerdere uitvoeringen. Iedere uitvoering biedt extra zichtbaarheid bij gebruik in combinatie met koplampen en achterlichten. Ze geven andere bestuurders ook een indicatie van hoe breed het voertuig is, wat vooral 's nachts belangrijk kan zijn wanneer het moeilijk is om de afstand van achter of naast een ander voertuig in te schatten. 

Waar koop ik autoverlichting?

U kunt de diverse soorten autoverlichting kopen bij POL Heteren. Bekijk ons gehele assortiment om alle mogelijkheden te zien.

Advies over autoverlichting

Neem eenvoudig contact met ons op als u vragen heeft over de autoverlichting. Wij helpen u graag met vragen over de diverse soorten en met vragen over de montage. Mail of bel ons gerust en dan zullen wij u zo spoedig mogelijk te woord staan.