Mobiele stroomvoorziening

Dankzij mobiele stroomvoorziening, zoals bijvoorbeeld Instagrid die biedt, kunnen professionals in diverse sectoren genieten van de voordelen van draagbare elektriciteit, zonder de beperkingen van traditionele aggregaten. Met de Instagrid MAX ONE wordt off-grid werken een probleemloze ervaring.

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

De voordelen van het Instagrid geavanceerde draagbare batterijsysteem:

Milieuvriendelijk en geluidsarm

Vermindert lokale emissies en elimineert geluidsoverlast, waardoor een schone en stille werkomgeving wordt bevorderd.

Plug-and-play gemak

Gebruikers kunnen moeiteloos hun gereedschap verbinden en direct aan de slag, waardoor kostbare tijd wordt bespaard en efficiëntie wordt gemaximaliseerd.

Echte draagbaarheid

Met slechts 20 kg biedt de Instagrid MAX ONE ongekende mobiliteit, waardoor gebruikers elektriciteit gemakkelijk overal mee naartoe kunnen nemen, zonder beperkingen.

Veiligheid

Minimaliseert struikelgevaar en werkt onder alle weersomstandigheden, waardoor betrouwbaarheid en veiligheid worden gegarandeerd.

Optimale prestaties

De Instagrid MAX ONE levert indrukwekkende prestaties met een capaciteit van 2,1 kWh en een piekvermogen van 18.000 W, waardoor gebruikers de hele werkdag productief kunnen blijven.

Toepassingen in diverse sectoren

Geschikt voor een breed scala aan toepassingen, waaronder bouwgereedschap, hulpverleningsmateriaal, cateringapparatuur, film- en eventapparatuur en veel meer.

Stofvrij en spatwaterdicht

Ontworpen voor veilige werkomstandigheden onder diverse omstandigheden, met stofdichte en spatwaterdichte eigenschappen.

Duurzaamheid en zekerheid

Met een garantie van 2 jaar biedt de Instagrid MAX ONE niet alleen innovatieve draagbare stroom, maar ook gemoedsrust en betrouwbaarheid.

Instagrid hét ideale alternatief voor lawaaierige en vervuilende aggregaten!

De Instagrid ONE Max wordt gepresenteerd als het ideale alternatief voor lawaaierige en vervuilende aggregaten. Het biedt emissievrije stroomvoorziening, ongeacht de locatie, en maakt werken in afgelegen gebieden of op bouwplaatsen zonder elektriciteit een moeiteloze ervaring. Daarnaast wordt benadrukt dat de Instagrid ONE Max niet alleen geschikt is voor de bouw, maar ook voor catering, film- en evenementtoepassingen, waardoor het een veelzijdige oplossing is voor diverse professionele omgevingen.