Verkeerskegels

Verkeerskegels kopen? Bij POL Heteren vindt u een ruim aanbod aan verkeerskegels. De kegels zijn ideaal om te gebruiken om gebieden af te zetten op bijvoorbeeld een sportveld of parkeerterrein Ook kunt u gevaarlijke situaties aangeven met deze opvallende pionnen. Vanwege het lichte gewicht zijn ze eenvoudig mee te nemen en te plaatsen. Benieuwd naar alle verkeerskegels? Bekijk ons assortiment hieronder.

Producten 1-12 van 34

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 34

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Verkeerskegel kopen

De verkeerskegels van POL Heteren kunt u eenvoudig bestellen in onze webshop. Door onze hoge voorraad en eigen transport heeft u de producten snel op uw locatie. Naast verkeerskegels, kunt ook ook een markeringsstok voor kegels kopen. Met deze stok zet u nog eenvoudiger gebieden af. Bent u op zoek naar ander tijdelijk afzetmateriaal? Bekijk dan ons assortiment aan tijdelijke afzetmaterialen.

Verkeerspionnen van POL Heteren

De verkeerspionnen van POL Heteren zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. Voor ieder type gebruik zijn er verschillende soorten kegels verkrijgbaar. U vindt bij ons kegels voor in het magazijn of  (intern) transport. Ook worden onze pionnen gebruikt in de recreatiesecter of bij sportbeoefening. Maar natuurlijk ook voor veilige afzettingen langs de weg (aannemerij) of door politie en brandweer bij incidenten. Al naar gelang het gebruik kunt u kiezen uit verschillende kleuren en diverse hoogtes. De reflecterende pionnen vallen goed op in het donker en kunnen zo gevaarlijke situaties voorkomen. 

U kunt ook kiezen uit verkeerskegels met een verzwaarde voet. De voet van de pionnen is verzwaard zodat hij goed op zijn plek blijft staan. Deze is ook gepatenteerd door een vergrendelsysteem zodat de pionnen niet door iedereen meegenomen kunnen worden. Ook hoeft u niet bang te zijn dat de verkeerspionnen of uw voertuig kapot gaan na aanrijding. Door het flexibele PVC zijn ze erg flexibel en buigzaam.  


De verkeerskegels van POL Heteren zijn daarnaast ook nog eens duurzaam. De PVC kegels zijn gemaakt van hoogwaardig PVC dat 100% recyclebaar is. Bij aanschaf van deze kegel kiest u voor een pion met een duurzaam karakter, dat u vanaf dat moment veel geld gaat besparen.

Wat is de minimale hoogte van een officiële verkeerskegel?

Een goedgekeurde verkeerskegel voor gebruik op de openbare weg dient, inclusief de voet, aan een minimale hoogte te voldoen van 75 centimeter. Daarnaast dient deze te zijn voorzien van reflecterende folie klasse 3.

De verkeerskegels van POL Heteren voldoen aan alle wettelijke eisen. De eisen voor retroreflecterend materiaal op geleidebakens en verkeerskegels zijn aangepast conform CROW publicatie: "Specificaties voor materiaal en materieel", Werk in uitvoering 96a/96b - 2020.

Advies over verkeerskegels

Wilt u graag advies over verkeerskegels? Neem dan contact op met ons. Bij POL Heteren helpen wij u graag verder. U kunt bij ons terecht met diverse vragen over verkeer en veiligheid.