LED flitsers 360º

Bekijk ons ruime assortiment LED flitsers en maak uw keuze. Bij POL Heteren kunt u rekenen op hoogwaardige producten, deskundig advies en uitstekende klantenservice. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u vragen heeft of advies nodig heeft bij het kiezen van de juiste LED flitsers voor uw voertuig. U kunt eenvoudig bestellen via onze website en wij zorgen voor een snelle levering. Verbeter uw zichtbaarheid en veiligheid op de weg met de LED flitsers van POL Heteren.

 

Producten 1-12 van 142

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 142

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Diverse bevestigingsopties voor eenvoudige installatie

Bij POL Heteren begrijpen we dat een snelle en gemakkelijke installatie van uw LED flitsers van groot belang is. Daarom bieden we een breed scala aan bevestigingsopties om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Of u nu op zoek bent naar een tijdelijke bevestiging of een permanentere oplossing, wij hebben de juiste opties voor u.

Onze LED flitsers kunnen op verschillende manieren bevestigd worden. 

  • (DIN) opsteekbevestiging (ook wel pijpmontage)
  • magneet. De flitslampen met magneetvoet zijn altijd voorzien van een snoer en sigarettenplug
  • zuignap bevestiging; voor tijdelijke montage op b.v. glazen of aluminium daken. Voorzien van een snoer en sigarettenplug
  • vaste montage, 1-puntsbevestiging (of single bolt); draaddoorvoer door de holle bevestigingsbout
  • vaste montage, 3-puntsbevestiging; 3 montage punten en een vierde gat voor draaddoorvoer
  • vaste 3-puntsmontage op verhoogde voetsteun
  • statief voor gebruik op motorfiets; telescopisch in hoogte verstelbaar

Dit betekent dat u de flexibiliteit heeft om de LED flitsers te installeren op de gewenste locatie van uw voertuig.

De magneetbevestiging is ideaal voor situaties waarin u de LED flitsers snel en eenvoudig wilt kunnen verwijderen en verplaatsen. De vast bevestigingsopties bieden een stevige en permanente installatie, perfect voor voertuigen die regelmatig worden gebruikt in operationele omgevingen.

Veelzijdige LED kleuren en lens opties voor gepersonaliseerde signalering

Onze LED flitsers zijn verkrijgbaar in diverse LED kleuren, waaronder amber en blauw en DUAL amber/blauw. Deze kleuren bieden u de mogelijkheid om de gewenste signaleringskleur te kiezen op basis van uw toepassing en de wettelijke vereisten in uw regio. Of u nu een hulpdienstvoertuig heeft dat opvallend blauw moet zijn of een transportvoertuig dat gebruikmaakt van amberkleurige signalering, wij hebben de juiste LED kleur voor u.

Daarnaast bieden we verschillende lens kleuren aan, zoals transparant, amber, blauw en bij sommige modellen ook rood en groen. De lens kleur heeft invloed op de zichtbaarheid en de esthetiek van de signalering. U kunt kiezen voor een heldere transparante lens voor maximale lichtoutput en zichtbaarheid, of een gekleurde lens om de signaalkleur te bevestigen en een herkenbare uitstraling te creëren.

Voldoen aan ECE R65 zichtbaarheidsnormen voor veiligheid en regelgeving

Bij POL Heteren hechten we veel waarde aan veiligheid en het voldoen aan de geldende regelgeving. Daarom bieden al onze LED-flitsers producten die voldoen aan de strenge ECE R65 zichtbaarheidsnormen.

De ECE R65 normen stellen technische eisen aan signaalgevers om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan de hoogste veiligheidsstandaarden. Deze eisen omvatten de uitstralingshoek, lichtintensiteit, frequentie en andere belangrijke specificaties.

Bij de installatie van LED-flitslampen op uw voertuig is het essentieel dat de signalering 360º rondom het voertuig zichtbaar is op een afstand van 20 meter, gemeten op een hoogte van 1,5 meter. Onze LED flitsers voldoen qua uitstraling en lichtintensiteit aan de eisen en bieden een maximale zichtbaarheid onder diverse weersomstandigheden.

Voor de primaire 360º amber signaalverlichting is het belangrijk dat deze voldoet aan de ECE R65 klasse 1 norm (TA1). Voor primaire 360º blauwe signaalverlichting moet deze voldoen aan de ECE R65 klasse 2 norm (TB2). Meer over deze regelgeving leest u in het item R65: regelgeving zichtbaarheid voertuigen.

Geschikt voor een breed scala aan voertuigen en toepassingen

Onze LED-flitsers kunnen worden gebruikt op verschillende voertuigen, zoals hulpdienstvoertuigen, wegwerkvoertuigen, transportvoertuigen, landbouwvoertuigen en meer. Of het nu gaat om het vergroten van de zichtbaarheid tijdens noodsituaties, het signaleren van gevaarlijke situaties of gewoon het markeren van uw voertuig, onze 360º LED flitsers bieden de oplossing die u nodig heeft.

Bovendien zijn onze LED-flitslampen veelzijdig in hun toepassingen. Ze kunnen worden gebruikt voor verschillende doeleinden, zoals waarschuwingsverlichting, noodverlichting, signalering op bouwplaatsen, transportindicatie en meer. U kunt erop vertrouwen dat onze LED flitsers u de nodige zichtbaarheid bieden, ongeacht de specifieke toepassing. 

Hulp nodig bij de keuze voor je juiste LED flitser voor op uw voertuig? Onze afdeling verkoop helpen u graag verder!