Verstralers & LED bars

Bent u op zoek naar een verstraler of een LED bar voor een voertuig? Bekijk dan het ruime assortiment van POL Heteren. Met een verstraler heeft u uitstekend en ver zicht in het donker. Een verstraler focust zich namelijk op een punt in de verte, waardoor de horizon goed zichtbaar wordt. Voorkom gevaarlijke situaties met de juiste verlichting. Ook kunt u bij ons terecht voor LED bars. Dit type voertuigverlichting zorgt ook voor een betere zichtbaarheid. Meer weten over LED bars, verstralers of het verschil hiertussen? Lees dan hieronder verder of bekijk ons assortiment.

Producten 1-12 van 17

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 17

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Verstralers

Een verstraler is een type voertuigverlichting en wordt vaak gebruikt als extra verlichting bovenop de cabine. De verlichting zorgt voor een beter zicht tijdens slechte weersomstandigheden of om de werkzaamheden goed en makkelijk uit te voeren. U kunt verstralers vinden voor diverse toepassingen. Voor het verlichten van objecten veraf is een spot beam het meest geschikt. Wanneer u een goed verlicht werkoppervlak wilt creëren, kies dan voor een flood beam. Deze verstralers verschillen in uitstralingshoek.

De verstralers kunnen eenvoudig worden gemonteerd aan uw voertuig. Kies uit een verstraler met 1 of meerdere  bevestigingspunten. Veel van de lampen hebben een aluminium behuizing. Aluminium is een stevige en lichte behuizing en zorgt ervoor dat de lampen van de verstralers goed beschermd zijn.

LED bars

De LED bar is één van onze verstralers. Deze verlichting wordt aan de voorgrill van het voertuig bevestigd en zorgt zo voor uitstekend zicht in het donker en bij slechte weersomstandigheden. De LED bar veroorzaakt een smal en ver licht. Het voordeel van de LED lampen is dat ze een lange levensduur hebben en relatief weinig stroom verbruiken. U kunt de LED bars van POL Heteren vinden in de kleur wit.

LED verstraler van POL Heteren

U kunt de verstralers van POL Heteren eenvoudig bestellen in onze webshop. Door de hoge voorraad en het eigen transport worden de producten snel geleverd. U kunt de actuele levertijden bekijken bij de betreffende producten. 

De LED verstralers van POL Heteren hebben het officiële ECE keurmerk voor verlichting. Het is niet toegestaan op de openbare weg te rijden met verlichting die niet over een ECE-keurmerk beschikt. De verlichting van POL Heteren kan worden aangesloten op een 12 of 24 volt voeding. 

Advies over LED verstralers 

Als u vragen heeft over onze verstralers, dan kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij helpen u graag met een advies over de juiste soort voor uw toepassing of over de montage van de verstralers. Bij POL Heteren bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar een totaalleverancier op het gebied van verkeer en veiligheid.