Dranghekken

Dranghekken zijn een essentieel element van het beveiligingsplan voor elk gebouw of terrein en bieden een belangrijke bijdrage aan de algehele veiligheid en afbakening van het gebied. Ze dienen als zijn fysieke barrières om een specifiek gebied te beveiligen en af te bakenen. Dranghekken kunnen worden gebruikt voor verschillende situaties, met als doel om menselijke toegang te beperken of bepaalde gebieden af te schermen van verkeer. Bij POL Heteren kunt u terecht voor duurzame dranghekken voor evenementen, bedrijfsterreinen, particuliere terreinen en meer. Bekijk hieronder ons volledige assortiment aan dranghekken. 

Producten 1-12 van 18

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 18

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Dranghekken kopen

U kunt dranghekken voor diverse situaties inzetten. Ze kunnen bijvoorbeeld worden ingezet in het verkeer om verkeersstromen te reguleren en voorkomen dat voetgangers een bepaald gebied betreden. Ook verhogen ze de verkeersveiligheid doordat ze ongevallen kunnen voorkomen. 

Het voordeel van de dranghekken van POL Heteren is dat ze eenvoudig aan elkaar gekoppeld kunnen worden. Ieder hek is voorzien van een dubbele oogverbiding en haakverbinding. Hiermee zijn de hekken eenvoudig koppelbaar onderling en kunnen afscheidingen snel geplaatst worden. De opstelling is robuust en kan in iedere richting geplaatst worden. Verder kunnen de dranghekken ook eenvoudig worden getransporteerd met behulp van een transportrek. Meer weten hierover? Lees dan ons artikel over de opslag en transport van dranghekken.

Soorten dranghekken

U kunt bij POL Heteren terecht voor verschillende dranghekken, bekijk hieronder welke dat zijn.

Dranghekken zonder spijlen

De hekken zonder spijlen worden vaak gebruikt als tijdelijke verkeersafzetting. Dit hek is als het ware een afzethek in de vorm van een dranghek, u kunt ze daarom vinden bij onze afzethekken. Deze bijzondere dranghekken kunnen stand-alone of in combinatie met standaard dranghekken gebruikt worden, zowel met rechte als grote en kleine voet.

Standaard zijn ze uitgevoerd met een grote en een kleine voet en twee rood met wit geblokte planken. Dit vergroot de zichtbaarheid van het dranghek. Het is ook mogelijk om er een verkeersbord op te monteren.

Dranghek met verkeersbord

Het is ook mogelijk om een verkeersbord op een dranghek te monteren. Een dranghek met een verkeersbord biedt een effectieve manier om specifieke gebieden af te bakenen, verkeersstroom te reguleren en verkeersveiligheid te waarborgen. Het verkeersbord geeft aan waar het dranghek begint en eindigt en communiceert specifieke regels of beperkingen voor het gebied.

Rood met wit reflecterend dranghek

Optioneel is het dranghek te voorzien van twee rood met wit geblokte aluminium platen, eventueel gecombineerd met een vlak verkeersbord, beide uitgevoerd met retroreflecterende Klasse 3 folie. De reflectorplaten kunnen zowel enkel- als dubbelzijdig van folie worden voorzien. Ook is het mogelijk om uw naam of logo te vermelden op de dranghekken. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Dranghek met rechte voet

Het dranghek met rechte voet is een alternatief voor het ‘traditionele’ dranghek. Beide versies zijn qua functionaliteit en uitvoering gelijk, maar de voetconstructie is anders van het dranghek met rechte voet. Het is ook mogelijk om de twee versies samen te gebruiken.

De rechte voet van het dranghek zorgt ervoor dat de breedte tijdens opslag en transport gelijk blijft aan de breedte van het hek. Dit is handig voor verhuurbedrijven of gemeenten die hekken beschikbaar stellen aan personen, omdat het transport met standaard aanhangwagens eenvoudiger wordt. Houd er rekening mee dat de stabiliteit aan de zijkanten van een los dranghek met een rechte voet minder hoog is dan bij een klassiek dranghek. Echter, wanneer er meerdere hekken aan elkaar worden gekoppeld, ontstaat er een stabiele opstelling.

Dranghekken voor evenementen

Naast verkeerssituaties, kunnen de dranghekken ook gebruikt worden voor evenementen en festivals. Dranghekken zijn een belangrijk onderdeel van het beveiligingsplan voor veel festivals en evenementen. Ze helpen bij het beperken van het publieksbereik en zorgen ervoor dat bezoekers op een geordende manier bewegen en verplaatsen tijdens het evenement. Bij het kopen van dranghekken voor festivals is het belangrijk om te kiezen voor producten die voldoen aan de normering en die geschikt zijn voor het specifieke soort evenement en het aantal bezoekers. Het is ook verstandig om dranghekken te kiezen die gemakkelijk op te zetten en te verplaatsen zijn, zodat ze snel en efficiënt kunnen worden ingezet en verwijderd. Door de juiste dranghekken te kopen, kunnen organisatoren van festivals en evenementen ervoor zorgen dat hun evenement veilig en geordend verloopt.

 

Dranghek nodig voor uw evenement?

Heeft u dranghekken nodig? Bij POL Heteren kunt u terecht voor verschillende dranghekken. Dranghekken kunt u voor verschillende situaties inzetten. Denk hierbij aan evenementen, bedrijfsterreinen, particuliere terreinen en mee. Verkeersstromen kunnen worden gereguleerd en er wordt voorkomen dat voetgangers een bepaald gebied betreden. Een dranghek is een fysieke barrière om een specifiek terrein te beveiligen en af te bakenen waarmee de verkeersveiligheid wordt verhoogd. POL Heteren is een familiebedrijf dat 55 jaar geleden haar deuren opende. Wij leveren enkel kwaliteitsproducten en bieden een uitstekende service. Het voordeel van onze dranghekken is dat ze eenvoudig aan elkaar kunnen worden gekoppeld. Omdat elk dranghek is voorzien van een dubbele oogverbinding en haakverbinding zijn de hekken eenvoudig koppelbaar en kunnen afscheidingen snel geplaatst worden. De opstelling is robuust en kan in elke richting opgesteld worden. Met behulp van een transporthek kunnen de hekken simpel worden getransporteerd met behulp van een transportrek. Als u meer wilt weten over het transport kunt u op deze website ons artikel lezen over opslag en transport van hekken. Hieronder kunt u ons volledige assortiment bekijken.

Dranghek zonder spijlen

Voor een tijdelijke verkeersafzetting worden vaak hekken zonder spijlen gebruikt. Dit hek is eigenlijk een afzethek in de vorm van een dranghek. Op deze website kunt u ze vinden bij onze afzethekken. Deze bijzondere hekken kunnen stand-alone of in combinatie met standaard hekken gebruikt worden. Ze zijn verkrijgbaar met rechte, grote en kleine voet. Voor de zichtbaarheid zijn de hekken standaard uitgevoerd met een grote en een kleine voet én twee rood met wit geblokte planken. Ook is het mogelijk om er een verkeersbord op te monteren. Het is ook een optie om het hek te voorzien van twee rood met wit geblokte aluminium platen die beide zijn uitgevoerd met retroreflecterende Klasse 3 folie. Er zijn nog meer mogelijkheden om de verkeersveiligheid te waarborgen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Weet u niet welk soort dranghek voor uw project het meest geschikt is. Organiseert u een festival of evenement? Wij nodigen u uit om contact met ons op te nemen. Wij denken graag met u mee over het juiste hek zodat bezoekers zich op een geordende manier verplaatsen. Wij vinden een persoonlijke benadering erg belangrijk en u kunt rekenen op deskundig advies. U kunt per mail of telefonisch onze gratis catalogus aanvragen. Als u uw bestelling heeft geplaatst zorgen wij met eigen transport voor een snelle levering.