Bouw- & calamiteitenhekken

Bouwhek nodig? POL is de specialist in bouwhekken

Heeft u een bouwhek nodig om veilig te kunnen werken of om in te zetten tijdens een sportevenement? POL Heteren biedt een groot assortiment bouwhekken aan die voor vele doeleinden zijn te gebruiken. Wilt u veilig kunnen werken in de bouw? Bij een groot bouwproject bent u bij de wet verplicht om de omgeving van de bouwplaats veilig te stellen. Een bouwhek is op elke bouwlocatie onmisbaar. Bovendien worden uw materialen beveiligd tegen diefstal en vandalisme. Voor bouwhekken van de hoogste kwaliteit bent u bij POL Heteren aan het juiste adres! Ook leveren wij alle toebehoren zoals poortscharnieren, bouwpennen, transportbokken, bouwhekvoeten, bouwhekwielen en nog veel meer. Naast de bouwsector worden bouwhekken ook vaak ingezet bij de evenementenbranche en bij calamiteiten. Voor veiligheid en privacy zijn de bouw- of calamiteitenhekken van POL Heteren de ideale oplossing! Wij zijn ijzersterk in hekwerk! Neem een kijkje in onze webshop waar u alle producten kunt vinden die met verkeer en veiligheid te maken hebben. POL Heteren is een familiebedrijf waar het leveren van kwaliteitsproducten, het bieden van maatwerkoplossingen en een uitstekende service hoog in het vaandel staan. Twijfelt u welke bouwhekken voor uw project het meest geschikt zijn? Neem gerust contact met ons op. U kunt rekenen op onze persoonlijke aandacht en deskundig advies!

Producten 1-12 van 22

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 22

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Bouwhek bestellen?

Weet u wat u nodig heeft en is uw keuze bepaald? U kunt heel eenvoudig uw bestelling plaatsen. Vindt u het fijner om door een catalogus te bladeren? U kunt bij ons per mail of telefonisch onze uitgebreide catalogus met wel 600 pagina's aanvragen. In onze catalogus vindt u het breedste en diepste assortiment in Nederland als het gaat om het verhogen van veiligheid in het verkeer, in en rondom gebouwen en terreinen en op voertuigen. Natuurlijk kunt u de catalogus ook online bekijken. U zult zeker geïnspireerd worden!

Grote voorraad bouwhekken

POL Heteren heeft altijd een hoge voorraad zodat we uw bestelling snel kunnen leveren met ons eigen transport. Wij begrijpen dat soms een noodsituatie om een snelle levering vraagt. Als u nog vragen heeft kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij denken graag met u mee om zo tot een ideale oplossing te komen. Het is mogelijk om een bezoek aan onze showroom te brengen. Hier staan de meest gangbare producten opgesteld. POL Heteren opende al in 1968 haar deuren. Wij zijn uitgegroeid tot een bedrijf met 75 medewerkers. Wij zetten onze ervaring en expertise graag voor u in!