Hulpverlening

POL Heteren ondersteunt hulpdiensten zoals de politie en de brandweer, maar ook het leger bij hun werkzaamheden met hulpverleningsmaterialen en -gereedschappen. Dit doen we met onder andere veiligheidskleding, afzetmaterialen en hulpverlening benodigdheden zoals EHBO-koffers. Verder staan we ook (particuliere) organisaties en onderzoeksbureaus bij met materialen voor forensisch onderzoek of bedrijfshulpverlening (BHV). Bekijk hieronder ons volledige assortiment aan hulpverlening benodigdheden.

Benodigdheden voor hulpverlening

Het is erg belangrijk dat de Nederlandse hulpdiensten hun werk snel en goed kunnen uitvoeren. Betrouwbaar materieel en veiligheidskleding zijn hierbij van onschatbare waarde. POL Heteren heeft dit allemaal in huis. Denk bijvoorbeeld aan verbandtrommels, oogverzorging, reddingsmaterialen, ontsmettingsmateriaal en veiligheidsdekens.

POL Heteren biedt u tevens een gevarieerde keuze op het gebied van gereedschappen en materialen, waaronder ladders en trappen, gereedschapskoffers en puthaken; gereedschappen die niet alleen waardevol zijn voor de hulpdiensten, maar ook tot de standaard inventaris behoren van bijvoorbeeld wegbeheerders en particuliere onderzoeksbureaus. Daarnaast bieden wij niet alleen uitrusting aan voor personen, maar ook voor voertuigen. Bekijk ons volledige aanbod aan voertuiguitrusting.

Producten voor hulpdiensten

POL Heteren heeft een ruim aanbod aan producten voor diverse hulpdiensten. Bekijk hieronder enkele voorbeelden van de beschikbare materialen per hulpdienst.

Brandweermateriaal kopen

Op zoek naar brandweermateriaal? Voor brandweren bieden wij onder andere blusmaterialen aan, zoals brandblussers en branddekens

Hulpdienst op het water

POL Heteren biedt producten aan voor verschillende hulpdiensten te land. Ook voor hulpdiensten te water bieden wij diverse producten aan waaronder reddingsboeien, reddingsboeikasten en reddingsvesten

Politie uitrusting kopen

Op zoek naar materialen voor politie werkzaamheden? POL Heteren heeft ook een ruim aanbod aan hulpmiddelen voor de politie, zoals detectiematerialen en materialen voor forensisch onderzoek. 

BHV artikelen kopen

De hulpverlening producten van POL Heteren kunnen ook worden gebruikt voor bedrijfshulpverlening (BHV). Wij bieden BHV artikelen aan zoals EHBO koffers en diverse blusmiddelen. Op zoek naar veiligheidshesjes voor BHV’ers? Bekijk dan ons assortiment veiligheidsvesten.

Veiligheid staat voorop bij POL Heteren

Wilt u meer weten over de verschillende manieren waarop we uw organisatie kunnen ondersteunen wat betreft veiligheid en hulpverlening? Dan hebben wij een deskundig team dat u graag te woord staat. Neem gerust contact met ons op.