EHBO materialen

EHBO materialen kopen? POL Heteren heeft precies wat u nodig heeft. EHBO materialen kunnen van pas komen in veel situaties. Op sommige plekken zit een ongeluk in een klein hoekje en kunnen mensen makkelijk gewond raken. Het is daarom verstandig om op dit soort plekken hulpverleningsmiddelen voorhanden te hebben. Denk bijvoorbeeld aan magazijnen en werkplaatsen waar met zwaar materieel wordt gewerkt. Maar ook kantoorpanden, scholen en overheidsgebouwen kunnen risicovolle plekken zijn. Daarom heeft POL voor iedereen die EHBO moet toepassen verschillende producten als verbanddozen, ontsmettingsmiddelen en hulpmiddelen bij reanimatie. Bekijk ons hele assortiment aan EHBO materialen hieronder.

EHBO materialen voor hulpdiensten

Tijdens calamiteiten en wanneer er mensen gewond zijn geraakt, is het belangrijk dat er direct EHBO kan worden toegepast. Daarom is het van cruciaal belang dat men kan vertrouwen op de beschikbare middelen. Om ervoor te zorgen dat dit zo is, moet de inhoud van verbanddozen en EHBO-koffers tijdig worden gecontroleerd, onder andere op volledigheid. Maar ook moet de houdbaarheidsdatum van de inhoud goed worden gecheckt. Zo staat u niet met lege handen op het moment dat u EHBO moet toepassen. Bestel daarom tijdig een navulling voor uw verbanddoos of zelfs een geheel nieuwe verbanddoos in onze webshop.

BHV materialen

POL Heteren levert tevens een keur aan materialen voor BHV (bedrijfshulpverlening) en evacuatie. Denk bijvoorbeeld aan evacuatiestoelen voor hulp bij het afdalen van trappen of brancards om gewonden op een veilige en verantwoorde manier te vervoeren. Maar ook BHV-verzamelborden, covid-19 markering en brandblussers kunt u vinden in ons assortiment. Veiligheid boven alles. Op de openbare weg, maar ook bij u op de werkvloer.

Advies over EHBO materialen

Wilt u meer weten over de verschillende manieren waarop we uw organisatie kunnen ondersteunen op het gebied van EHBO en BHV? Bekijk dan ons brede assortiment op het gebied van hulpverlening. Heeft u eerst behoefte aan meer informatie? Dan hebben wij een deskundig team dat u graag te woord staat. Neem gerust contact met ons op.